fredag 27 maj 2011

TIPPA DIV 2 NSTIPS ÄR ROLIGT - FÖLJ "TUSINGEN"

Vi kommer nu att under fem veckor köra en liten “Tips-hörna” med lite kommentarer och tips kring matcherna i Div 2 Norra Svealand. Vi kör fem omgångar nu fram till sommaruppehållet så kanske vi återkommer med fem till när serierna återupptas. Tanken är lite att vi väljer efter Nordicbets odds och kör någon trippel eller liknande varje helg, lite beroende på utbudet så att säga. Så om ni vill se hur jag förvaltar våran tusenlapp till vinst eller förlust, följ med i “Tips-rutan”.

Div2.se

Skiljebo SK – Spårvägens FF – X
Skiljebo utan hemmavinst möter Spårvägen utan bortavinst, men båda lagens självförtroende steg nog lite efter helgens resultat. Skiljebo vann borta över Falu FK med klara 3-1 och SFF räddade en pinne genom Schäfers sena kvittering mot gästande Sollentuna. Men det här känns ändå som en kryssmatch på pappret. 1-1 är nog inte helt fel men det kan lika gärna sluta med vinst för endera laget, och glöm inte att detta är en s.k ”sex-poängsmatch” .
Omgångens svåraste match med tanke på tidigare matcher och tabell-läget.
Odds: 1-1,50, X-2,70, 2-4,70


Strömsbergs IF – Rotebro IS – 1
Serieledande Strömsberg ser starka ut och nu möter man ett Rotebro som preseterat bra på slutet, tappade dock en 2-0 ledning senast borta mot ESK men hade innan dess två raka segrar.  Inte helt enkelt att sia om resultatet i denna match med andra ord, fast i favör av hemmaplan så tippar vi i alla fall en etta till slut. Strömsberg  är obesegrade hemma och har bara släppt in ett enda mål där, återstår att se om skytteligaledande Hedman i RIS kan grusa vårat tips.
Odds: 1-1,68, X-2,55, 2-3,75


Kvarnsvedens IK – Västerås IK – 2
Seriens bästa bortalag Västerås IK åker till Borlänge för att ta sig an serie-jumbo Kvarnsveden. Ett lag som redan nu står inför några ”måstematcher” om man inte ska halka efter allt för mycket i en annars tät serie. Kanske har man chansen nu mot ett Västerås som förlorade stort hemma senast. Sargat men knappast ofarligt. Det blir spännande, men vi tror på att VIK bärgar hem sin  fjärde raka bortaseger. Tvåa.
Odds: 1-3,50, X-2,55, 2-1,75


GUSK – Falu BK – 1
Gusk tar sig an Falu FK och allt annat än en etta här skulle räknas som en mindre skräll. FFK har släppt in åtta mål på de tre senaste matcherna och även om uppsala-laget inte direkt vräker in mål så är dom tighta bakåt och ska inte ha några problem med bortalaget. En etta.
Odds: 1-1,52, X-2,65, 2-4,55


Sollentuna IF – BKV Norrtälje – 1
Sollentuna har inte förlorat på fyra matcher nu efter den tröga inledningen på serien och laget var ju tippat högt redan infö  premiären, så här har Norrtälje en svår nöt att knäcka. Bortalaget och nykomlingarna ska dock inte underskattas då man förfogar över en riktigt bra lagmaskin. Får dom bara fart på anfallaren Bellander så kan den här ettan vara i fara.
Odds: 1-1,75, X-2,55, 2-3,50


Sandvikens IF – Enköpings SK - 1
Omgångens toppmatch och det här är inte helt lättlöst men visst ser det ut som att Sandviken har kommit igång på allvar. Vinsten borta över VIK senast imponerar lite även om hemmalaget skyller det hela på individuella misstag. Med tanke på att det hänger lite på Rajalaksos dagsform så väger Enköping lite lätt trots att man kom tillbaka senast med en bra andrahalvlek mot Rotebro.
Odds: 1-1,75, X-2,55, 2-3,50


VECKANS TRIPPEL:
GUSK – Falu BK – 1
Kvarnsvedens IK – Västerås IK – 2
Strömsbergs IF – Rotebro IS – 1
Totalodds: 4,47
Insats: 100 kr

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar