fredag 9 mars 2012

INFÖR BKV - UPSALA IF

NY TRÄNINGSMATCH IMORGON LÖRDAG - TRUPPEN

Imorgon kl 12.15 är det dags för en ny träningsmatch och nu mot gästande Upsala IF, som spelar i div 4. För övrigt samma serie som Roslagsbro IF spelar i, där ju nu över halva BKV:s gamla 94:or numera huserar. Upsala har spelat två träningsmatcher och det mot Sunnersta och UNIK, vinster i båda med 3-0 respektive 3-2. Men det säger nog inte så himla mycket om någonting, och UIF matchrefererar inte så det finns inget att läsa heller. Ser att några camp-94:or finns med, bland annat en som deltog i samtliga, men det tar vi en annan gång.

BKV ställer upp med en något "udda" trupp och det är inte mycket till A-lag över den, men det är förmodligen för att det är cup-match på söndag och därmed vila för många av de ordinare spelarna. Här är morgondagens uppställning: Pelle (U19), Wessberg, Adam, Oskar, Skoog (U19), Christian R (U19), Jonte (U19, tränar med A), Viktor, Micke S, William (U19), Daniel N (Roslagsbro), Kim, Herman (U19, tränar med A), Ludde L (U19, tränar med A), Fredrik J (Rimbo).

Ha en skön fredagskväll ;)

ps. Angående bilden, ok ja det är en skön lirare hehe. Men varför kom inte Bajen i år? Skicka junisar bara för man torskade senaste eller... sur-bajen ;) ;)

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar