måndag 27 augusti 2012

JUNIORALLSVENSKAN

VAD HÄNDE PÅ GOTLAND - SNACKA OM STATS

Kollade lite resultat från helgen i juniorallsvenskan,
och någonting hände på Gotland i minut 0 och minut 77. Matchfakta HÄR. Hittar dock ingen orsak till det hela, men någonting spårade ur där lite tror jag haha. Knappt värt ett inlägg men lite så där lagom udda var det. Förresten visste ni att.....

... Farsta spelar fulast av alla och har 34 gula kort nu och hela 7 (!) utvisningar, på 16 omgångar.
... BKV har dragit på sig 25 gula och 3 röda.
... Assyriska är det minst drabbade laget med bara 16 gula och 2 röda.
... Värstingarna med 7p är Sebastian Matula, Enskede - Omid Naqshbandi, Farsta - Christopher Nison och Saleh Mohammadi, båda Syrianska.


ps. Noterbart i DIV 3 NS... Ängby åker till Gotland med en avbytare och två i truppen är debutanter. En 6-0 vinst på det är imponerande!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

söndag 26 augusti 2012

U19 TAPPAR MARK



FÖRLUST IDAG MOT SPÅRVÄGEN - LAGEN BYTER PLATS

Bortamatchen idag mot Spårvägens FF slutade tyvärr med en 1-3 förlust, och sex-poängs-matchen slutade alltså med att SFF passerade BKV i tabellen istället för att killarna skulle rycka undan lite. Lite synd men det är inget att deppa ihop för, bara att tagga om inför nästa helg då tunga Enskede kommer besök. Tyvärr dock utan dagens målskytt Ludwig Lindbergh som drog på sig det tredje gula kortet, men han får fortsätta gläjda sig åt att målsnittet 1/match håller i sig än så länge. 15 mål hitills och en andraplats i skytteligan så här långt. Grymt bra för att ha varit mittback i hela sin karriär!!

Välkomna hem till skitvädret grabbar ;)

Referat HÄR

Övriga resultat i helgen:
Assyriska - Syrianska  12-0 (!)
FC Gute - FOC Farsta  4-3
Nyköping - Eskilstuna  0-2
Enskede - Mälarhöjden  4-1


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

SKÖN VINST IDAG

 IFK ÖSTERÅKER 0 - ANDREAS BELLANDER 2

BKV vann dagens bortamatch mot serie-sexan från Åkersberga med 2-0 efter två "strutar" från Andreas B. En skön och jäkligt viktig vinst i jakten på "trean", men tyvärr tvålade Ekerö dit Bollstanäs så det bara sjöng om det, hela 5-0. Noterbart också att Ängby bortaslog Fardhem med överlägsna 6-0. I hängmatcherna imorgon blir väl Bele vs Athletic den mest spännande med tanke på att båda lagen kan kravla sig upp på samma poäng som våra vargar vid en eventuell vinst.

Klockan är strax efter midnatt nu, men jag hittar ingenting om matchen på nätet. Så ni får hålla till godo med texten på BKV:s hemsida HÄR. Det låter ju i alla fall definitivt mycket positivare än senast så jag förmodar att matchbilden var en helt annan än då. Håll koll på NT/IFKÖ/BKV/Svenska Fans efter mer läsbart. Härligt, bra jobbat gubbs!

ps. Såg inte matchen, så tyvärr inga bilder.

Korrigering: Söndag mitt på dagen och här kommer texten i NT. "Bellander matchhjälte"


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

torsdag 23 augusti 2012

BKV VANN DM

 
BKV NORRTÄLJE U19 - DISTRIKTSMÄSTARE

Har tyvärr inte en aning om matchen osv, men jag vet att BKV U19 vann DM-final nummer två över Gusk med 4-2 och att det innebär att BKV därmed är Distriktsmästare 2012. Återkommer kanske med mera lite senare, men annars kan ni säkert läsa mer om det på hemsidan... eller kanske i NT?
GRATTIS BKV U19!!!

ps. Måste dock påpeka att plaketten killarna får är den minsta skit jag någonsin sett, och inte ens ett ingraverat årtal på den. Så liten att den inte ens går att fotoggrafera nästan, rena rama skämtet. Skippa det hela istället, pinsamt!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

tisdag 21 augusti 2012

DM-FINAL TVÅ


DET ÄR NU DET SKA AVGÖRAS - BKV ELLER GUSK

Imorgon avgörs vilka som vinner DM-finlen U19, BKV eller GuSK. Som bekant så vann BKV bortamatchen med 5-2 så man har lite att gå på resultatmässigt, men jag hoppas killarna inte känner någon som helst segervittring redan innan avspark. Nä här är det full rulle, stenhårt jobb och fokus som krävs, för det är ett bra lag och får motståndarna ett par måls övertag, ja då kan det bli jobbigt. Själv är jag bortrest så jag missar tyvärr det hela, men jag håller tummarna stenhårt för er, det vet ni.
LYCKA TILL GRABBAR! Gör mig stolt!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

söndag 19 augusti 2012

BKV U19 VANN


JÄMNT OCH SPÄNNANDE - NÄR BKV BESEGRADE NYKÖPING

Det blev tre sköna poäng idag när BKV spelade match i Juniorallsvenskan mot gästande Nyköping BIS. Slutresultatet skrevs till 3-2 efter det att alla målen tillkommit i första halvlek och vinstmålet sattes dit av Johannes på en hörna i 45:e minuten. Första målet (1-0) gjordes av en pigg Abbe på pass av Ludwig och det andra (2-1) av Ludwig som dunkade in den med vänstern, ass Skoogen. Tilläggas bör väl också att BVK hade ett par i virket samt ett riktigt bra läge som "brändes".

Andra halvlek stod och vägde nästan konstant och jag tycker BKV faller lite väl långt hem ibland, nu skall det dock påpekas att det var ruggigt varmt och kvavt. Så orken tröt mer och mer på alla där ute på planen, tung-sprunget. Plus att det blev en del byten som kanske drog ner matchtempot. Men tio av elva slet stenhårt och förtjänade verkligen den här vinsten idag, och jag ger ett extra plus till Abbe, Johannes och Ludde för deras "skapande" idag. Sam för alla sina försök och Skoog som jobbade som en pitbull där bak.

Bra Krigat idag killar och vi önskar Nyköping en trevlig resa hem... dock utan en enda poäng.

BKV-referat HÄR.

Ett matchresultat till som redovisas idag från JA är tungviktsmötet mellan Älvsjö AIK och Assyriska FF. Matchen slutade 5-4 till Älvsjö efter det att Assyriska hade en 4-0 (!) ledning efter 38 minuter. Snacka om vändning, grymt!


Sebbe, bra idag... lite hmmm på första målet kanske ;)

Herman slet på i vanlig ordning

Svecke jobbade stenhårt, utgick med kramp i slutet

Skoog var tung idag, bra jobbat!

Ja... en hörna typ haha

Nyköpingsspelare får kort för eftersläng. Dumt!

 Fullt röj i straffområdet

En a-lagare ;)

Sam klipper till

Det var VARMT idag

Ludwig vinner boll

Herman snurrar lite... skön Nyköpingsposé hehe

Svecke nära nära att "måla" här

Tilltrasslat liksom

Ludwig trycker sig igenom backlinjen

... och skottar på mål.

Trist förlust och lång hemresa, vi vet alla hur det känns.... kämpa på Nyköping!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

lördag 18 augusti 2012

KVÄLLENS NYHETER


EKERÖ HAR GREPPET

Förmodligen har en del av redan full koll på hur det har gått i dagens omgång i Div3 NS, men för er som inte har det kan jag meddela att det var en bra "runda" för BKV. Och att det nu är rena rama kaoset i tabellen, sex lag inom sex poäng, och vi räknar bort serieledarna Ekerö så har vi fem lag inom tre (!) poäng. Sällan man ser en sån här jämn tabell, eller hur? Lördagens stora förlorare var IFK Österåker som förmodligen lär vara rejält revanschsugna nästa helg då BKV kommer på besök. Spännande värre, så.... KRIGA NU VARG-JÄVLAR!!

Omgång 15
Athletic FC - IFK Österåker 4-2 (AFC klättrar förbi Österåker med 2 poäng, nu 5:a resp 6:a)
BKV Norrtälje - Fardhem IF 1-0 (BKV upp till 3:e plats, passerar Österåker)
Bollstanäs IK - UNIK  1-1 (Unik upp från kvalplats, åtminstone till imorgon. BSK tappar hårt)
Märsta IK - Bele Barkaby 1-3 (Bele upp på en 4:e plats, MIK får problem)
Viggbyholms IK - Råsunda IS (spelas imorgon söndag, förmodligen 314-0 eller nåt sånt)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



OCH BKV U17 VANN DM-FINALEN

BKV U17 vann dagens DM-final över IFK Uppsala idag, STORT GRATTIS till alla spelare och ledare för det (härligt Peter ;). 27-2 i målskillnad över fyra matcher och vinst i finalen, det smakar fågel. Det mindre roliga (eller roliga) är ju att IFK Uppsala inte har spelat en enda match i DM, bara surfat på w.o-matcher fram till finalen. DM är som jag tidigare har sagt ett stort skämt egentligen, men ingen bryr sig. Så extra cred till BKV som vann dagens match med 1-0 efter mål av Marcus. Nu håller vi tummarna för U19 på onsdag också, det vore ju fantastiskt kul med två bucklor till "klubbhuset" ;)

Läs mer HÄR.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

RÄTTVIST RESULTAT


VINST OCH TRE POÄNG - INTE MYCKET MERA DOCK

Det var nervösa sista fem minuter tycker jag usch, och det kändes ju faktiskt väldigt onödigt med tanke på att det kunde ju ha blivit ett par till. BKV vann med 1-0 efter mål av Tobbe H-P (ribba, målinje, in typ) i mitten av första halvlek. Men mer än så blev det inte trots en hel del bra lägen, skott och ett par träffar i virket. Ja jag vet, man ska inte gnälla och jo det blev tre poäng och det är det viktigaste, men fan va trögt det var idag, håll med om det. Segern var dock hur rättvis som helst så det var inget snack om vilka som var det bättre laget.

Hoppas det finns massor att ta med sig inför nästa match i alla fall, för det måste bli mycket mer speed under sulorna där ute... och då nämnar jag inte lite tuffare spel, attackfotboll och fokuserade avslut ;) Förresten, var är spelar-glädjen? Säger inte så mycket mer om det hela, utan låter som vanligt andra bestämma om hur det såg ut "därute" på det fina gröna gräset. I mina ögon var det lätt krampaktigt men jag kanske missade någon taktik-bit där. Bra jobbat iaf gubbar, en skön seger!! Tyvärr så vann både Ekerö och Bele Barkaby sina matcher idag, desto viktigare poäng idag för att fortsätta haka på topplagen. Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

TRE SNABBA
- Bella, tror du bollen har landat nu ;)
- Sorry, men fotografen hade strulat med inställningarna. Han har avgått nu.
- Juniorallsvenskan, FC Gute - Eskilstuna hela 10-1 (!!)

ps. Premier League har startat idag, mumma. Heja Liverpool... 0-3 borta mot "Brompan". OMG!


 Målskytten Tobbe, som för övrigt var bäst på planen i första halvlek


 Stefan överblickar spelet... inför en dålig publiksiffra.

Bella som så ofta högst upp i luftrummet, stabilt.

Fullt ös framför mål på hörna.

 Dagens "höjdare"... den i vänstra krysset hade suttit fint. Nu blev det dock en nittonde våningen ;)

 Och Stefan höll nollan igen, bra där!

 Uppförstorad bild.... Tobbe hmmmmm hehe

 Lite backar och några Fardhemare... och debutanten Johannes.

Ni vann ju BKV... upp med smilbanden ;)



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

fredag 17 augusti 2012

JA OCH PA


 VAD HÄNDER MED U-TRUPPERNA - HELGMATCHER

För er som har lite intresse för våra U-lag i helgen så kan jag berätta att imorgon lördag åker U17 till Fanna för att spela DM-final mot IFK Uppsala, och vi önskar dom så klart all lycka till där. För U19 så gäller seriematch hemma mot gästande Nyköping BIS som nu verkar ha kommit igång lite. Två raka vinster och innan dess 2-2 mot självaste serieledarna Älvsjö AIK, så det kan bli tufft. Borta i våras så vann ju BKV med hela 7-1 men det lär vi väl inte få uppleva igen, eller? Kämpa grabbar!!
Matchtrupp: Sebbe, Johannes, Skoog, Robin, Crille, Pak, Alexander, Herman, Axel, A Svecke, Ludde, plus några spelare från lördagens match.

Sen såg jag på BKV:s hemsida att Jonathan Lundin spelar sista matchen i Röd/blått, för sen bär det av till Norrköping för vidare fotbollsutbildning. Lycka till Jonte!

Och glöm nu inte BKV - Fardhem IF imorgon lördag kl 14.30 på IP, kom och stötta våra vargar!
(I stort sett den vanliga truppen, plus Johannes från U19)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

torsdag 16 augusti 2012

SNART HELG


GOTLÄNNINGAR I STAN - DET LUKTAR INTE FÅR, DET LUKTAR TORSK

Vi hälsar Fardhem IF välkomna till fastlandet och Roslagen, för på lördag kl 14.30 smäller det på IP i Norrtälje. Div 3 NS rullar vidare och vi ser med stor förväntan fram emot denna match, och som vanligt sticker jag ut hakan en halvmeter och säger "Tre poäng, nu eller aldrig. Allvarligt, BKV bör ha en god chans mot dessa gotlänningar, 1 vinst på 14 matcher hmmmm. Så ni som tror något annat kan surfa vidare här och nu....

Stats
Ärlighet... Fardhem är det ärligaste gänget i serien, bara 18 gula och 1 rött jämnfört med "värstingarna" i Märsta med sina 36/6 (!!) Ok, BKV är ju faktiskt nästan lika schyssta som gästerna med tanke på 22 gula. Så vad får vi ser nu tro, kramkalas? ;)
Målskyttar... "Målsprutan" i FIF heter Joel Eneqvist och har smällt in hela tre mål, dock en på straff. Känns så klart väldigt tunnt måste erkännas, men även BKV har lite trögt även om vi nu har två killar som har gjort sju vardera (klart godkänt, då deras anfallspositioner har varit lite si och så ;) Resten pratar vi inte om.
Spelmaskiner... Fardhems Jesper Nyman har spelat samtliga matcher för laget, 100 minuter mer än Micke Swahn som toppar BKV:s speltids-lista.
Övrigt... Inte mycket, speltrupper oklara och väderprognoserna säger "hyfsat".... vi ses på IP!

ps. Förresten, vi har en helt galen tur med matchresultaten... Viggan - Bollstanäs 3-1 igår, tack för den!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

måndag 13 augusti 2012

HELAGOTLAND.SE


 ARTIKEL OM GÅRDAGARENS JA-MATCH - DOM VAR PRESSADE

Hittade en mindre artikel på nätet om matchen igår borta mot FC Gute, och ni kan läsa den HÄR. Tack till Helagotland.se som jag lånade bilden av.

Och här kan man läsa hur det kändes ur "varga-ögon".


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

söndag 12 augusti 2012

Ö-TORSK



FC GUTE BLEV FÖR TUNGT - UDDAMÅLSFÖRLUST IGEN FÖR BKV

Har inte hört ett dugg från Gotland om dagens match i Juniorallsvenskan mellan FC Gute och BKV Norrtälje. Men om man läser på förbundets sida så ser man i alla fall att det hela slutade 3-2 till hemmalaget. Synd men med tanke på Gutes framfart på sistone så ser ju siffrorna riktigt bra ut, jag menar dom brukar ju vinna med 8-0 i var och varannan match nu för tiden.

Jo här kommer lite mer fakta... 
1-0 M Olsson 36
1-1 L Lindberg 37
1-2 W Mårdberg 67
2-2 M Silva 76
3-2 M Olsson 89
Verkar ha varit en händelsrik match med tanke på att Gute leder med 1-0 innan Ludde och William vänder till BKV:s favör. Men vad händer i sista minuten IGEN, jo ett baklängesmål som gör att man tappar poängen. Fan va bittert! M Olsson avgör det hela och delar nu ledningen i skytteligan med BKV:s Ludwig L, båda på 13 inprickade baljor.

Helgens matchresultat:
FC Gute - BKV Norrtälje  3-2
Enskede IK - Älvsjö AIK  1-2
Spårvägens FF - Syr. Kerburan  7-1
Nyköpings BIS - Mälarhöjdens IK 3-1
FOC Farsta - IFK Eskilstuna

Kolla in tabellen, känns nästan lite som Div3 NS, så jämnt och tight i topp att det är omöjligt att sia om vem som kommer att vinna det hela. Tyvärr så är BKV rökta och kommer inte att få vara med om att göra upp om det hela, men killarna gör det bra i alla fall anser jag. Bra jobbat grabbar!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

SJUKA SIFFROR


BOLLSTANÄS 17 - RÅSUNDA 1

Sanslösa siffror igår när Bollstanäs SK bortaslog Råsunda med hela 17-1 (!!) Och nu är det en ny skytteligaledare i Div 3NS, nämligen killen på bilden, Aldin Dibranin. Åtta baljor igår och tre assist på det, inte illa haha. Visst kan man som BSK rosa motståndarna, det gjorde jag väl själv senast men nu vet det fan. Sånt här känns ju rent ut sagt larvigt. Men men, nu är det så och det var ju lite synd att BKV bara lyckades göra två respektive sju mål på Råsunda dvs totalt 9-0 i målskillnad, mot BSK:s 29-0... vilket lag blir först med att göra "tresiffrigt" mot Råsunda tro?
Ok, nu fick dom visst TRE (!) man utvisade också men ändå, blir kanske fem i nästa match hahaha.

Håller tummarna för JA-gänget som just i detta nu spelar boll på Gotland mot FC Gute. En skitsvår match dock. Men några 17-1 lär det väl inte bli (hoppas jag ;)

ps. Tack till Bollstanäs SK för lånet av bilden.... läs mer HÄR. Eller se matchfakta HÄR, helt makalösa grejor hahaha....


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

lördag 11 augusti 2012

BKV FÖRLORADE


EKERÖ VÄNDE OCH VANN - BKV TAPPADE DYRBARA POÄNG

BKV hade ledningen med 1-0 i dagens bortamatch mot Ekerö IK genom mål av Simon Sellin, men tyvärr så kvitterar sedan Ekerö innan paus och i andra öser man på och brottar ner BKV. 2-4 känns  spontant lite väl mycket med tanke på att laget bara hade släppt in nio mål innan dagens fight. Att man förlorar mot serieledarna är ju inte helt galet menar jag, men att tappa en ledning och det med hela fyra mål. Surt! Och nu ryckte Ekerö lite och det var ju INTE bra, men men nu är det bara att tagga om osv osv....

Följde matchen via Facebook och vill så klart passa på att tacka Sophie för jobbet hon lade ner på detta. KRAM! Vet inte hur jag kan beskriva känslorna vartefter matchen led, dom gick lite upp och ner kan man väl enkelt sammanfatta det hela. Ena stunden jättebra spel osv, andra massor av felpass och sumpade målchanser. Lite typiskt BKV just nu tycker jag... vi kan ju, och vi vet ju om det. Grrrrrrr....

Återkommer lite senare med mera.... håll koll. Tyvärr inget referat på hemsidan, men det brukar ju ta sin lilla tid. Kolla HÄR.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

INNAN EKERÖ-MATCHEN

RYSAREN FORTSÄTTER - VARJE POÄNG ÄR GULD VÄRD

Såg att truppen mot Ekerö IK imorgon lördag hade kommit upp på BKV:s hemsida, och det är ett par förändringar gentemot UNIK-matchen i tisdags. Tobbe H-F utgår liksom Jacob Enström, varför framgår inte. Men in i truppen kliver Mikael Douhan igen (?) och Niclas Björnbom (?). Varför ingen info, presentation eller dylikt, tycker det borde vara ett måste på en klubb-sida när någon ny gör entré rakt in i ett a-lag på den här nivån, även om många vet vem det är osv. Typiskt mig kanske, men hallå, vi är många som följer lag, klubb, spelare och vi vill veta vad som händer ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

onsdag 8 augusti 2012

OAVGJORT IKVÄLL


MATCH I DIV 3 NS - OAVGJORT MELLAN TOPPLAGEN

Fick precis nyss höra att Ekerö IK - IFK Österåker hade slutat 1-1, och det gjorde ju liksom inte någonting för BKV:s del med tanke på att bägge lagen jagar vargar. Ekerö går visserligen upp i serieledning men har nu bara en enda ynka poäng tillgodo på BKV. Samtidigt som femman Österåker hade chansen att passera vid vinst men hamnar nu på samma poäng som BKV. Bele Barkaby och Bollstanäs har dock hängmatcher kvar och båda ligger inom den topp-sex-grupp som toppar serien inom tre poäng..... mycket siffror nu men kolla in tabellen så förstår ni säkert vad jag menar. Alltså det blir bara tätare och tätare, det känns nästan som hela serien kommer att EXPLODERA snart.... läskigt ;)

(obs tabellen ej uppdaterad just nu 23.45)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

ESKILSTUNA HADE FLYTET

BKV FÖRLORADE BORTA IKVÄLL - UDDAMÅLSTORSK I SLUTSEKUNDEN

Vet inte så himla mycket om vad som hände borta i Eskilstuna ikväll mer än att BKV U19 förlorade sin match mot hemmalaget IFK Eskilstuna, och att vinstmålet kom till i matchens sista minut på en markeringsmiss. Fan va surt! Lite dubbel-surt med tanke på att just IFK kvitterade i slutminuten även här hemma i Norrtälje när dom var på besök i våras. Ett spök-lag!

Dagen efter... men hittar väldigt lite om matchen, IFK skriver dock tre rader här.

Det blir förmodligen en låååååång resa hem mitt i natten, mitt i veckan för våra junior-vargar varav några stycken till med är lätt förkylda. Välkomna hem och deppa inte, det kommer fler matcher. Tyvärr så väntar ju FC Gute i helgen och dom verkar ruskigt bra just nu, så jag hoppas verkligen att ni får ihop ett gångbart lag till dess för som det såg ut ikväll så saknade jag ett halvt lag. Och det i en sån här viktig hängmatch. Kvarnlöf tex, eller Herman, Simon, William, Marcus, Matte osv? Var var dom, sjuka, bortresta? Obs med ALL respekt för dom som spelade idag... nä bit ihop grabbar, ni ska ha cred, bra jobbat!!!

Ps. Du vet vem, kämpa... Önskar jag kunde bjuda på en räkmacka ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

tisdag 7 augusti 2012

BRA NERVÖST IDAG, PUH


 BKV TOG TRE POÄNG IKVÄLL - UNIK FÖLL MED UDDAMÅLET

Kan ju inleda med att säga som så här, ni som inte var där slapp i alla fall vara nervösa. Men det klart ni ska komma och se våra vargar spela, inte bara sitta hemma och läsa bloggar och facebook. Det var läskiga sista femton minuter då UNIK tryckte på för allt dom var värda, och BKV bara försökte hålla boll och spela av tid. Men det gick vägen och det blev en riktigt riktigt skön vinst och tre nya friska poäng.

Andreas Lindström satte dit vinstmålet iskallt efter det att motståndarna hade strulat bort bollen rejält på mitten. En liten skänk från ovan kan man säga, men som sagt, Andreas gör det kanonbra och 1-0 blir ju också slutresultatet. Härligt! UNIK spelade bättre än jag trodde med en massa pigga fötter och aggressiv press, ibland lite tufft från några av dom men så vill jag se BKV göra också. Smäll på lite mera ;).... oj höll på att glömma en sak, BKV leder ju serien nu igen! Yes!

LÄNKAR OM MATCHEN
BKV:s hemsida
Norrtälje Tidning
UNIK 


FEM SNABBA
- Grattis Stefan, till ännu en nolla i ryggsäcken.
- Ger Kim "Dagens Man of The Match", underbart slit i skymundan idag.
- Domaren, men snälla. Låt folk spela fotboll, stjäl inte hela showen jämnt! (ass domare från Växjö???)
- Swahn, sluta sparka hål i luften. Det blir sånt vakum på "arenan".
- Cred till bollkallarna som jagade boll i mörkret och kylan. Bra jobbat där!

ps. Sorry, men det blev hel-kassa bilder. Inställnings-problem typ... hmmm


Publiksiffran idag blev 95... svagt Norrtälje!

 Fredrik Wessberg fick en rejäl smäll i första men reste sig.

... efter lite peppnig från "Lill-Bella".

 Svecke försöker stoppa uppspel, men tyvärr mål-lös igen.

Hörn-duellerna kändes lite ofarliga idag. Tuffare gubbar ;)

Lite hångel efter Lindströms 1-0 mål.

"Fisk-lir nere vid hörnflaggan.

 Zettergren bet i gräset idag. Idag gick det inte hehe

Skit-kamera!! Men lite skön bild ändå, Andreas tackar gud (?) och UNIK har däckat i bakgrunden.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

måndag 6 augusti 2012

UNIK KOMMER



NU DRAR HÖSTSÄSONGEN IGÅNG - MATCH MOT UNIK IMORGON


Äntligen börjar seriespelandet igång igen, och i första matchen för höstsäsongen står UNIK på andra sidan planen och väntar. BKV ligger just i detta nu femma i tabellen tre poäng efter Bollstanäs och Ekerö. UNIK däremot ligger på tioende plats och är strax under kvalstrecket, men dock med bra häng på klubbarna ovanför. Det skiljer fem poäng mellan BKV och UNIK så det känns som en viktig match nu, och med tanke på 0-2 tappet senast så tror jag nog att samtliga i laget känner en grym revanschlust. Så nu kör vi.... in med bollen bara!

Övrigt:
- Robert Talay i UNIK ligger delad åtta i skytteligan med Andreas Lindström (BKV) och två andra på 6 mål.
- UNIK har dragit på sig 25 varningar och en utvisning (BKV 20 gula)

Resultat från lördag och söndag:
Atletic FC - Ekerö IK  3-5
Bollstanäs SK - Märsta IK  4-1
IFK Österåker - Fardhem IF  2-1
Ängby IF - Råsunda IS  6-0
Viggbyholms IF - Bele Barkaby  1-2



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

FOC FARSTA

 SKÖN TREPOÄNGARE - U19 VINNER IGEN


Dagens match i Juniorallsvenskan mot Farsta slutade till slut med en uddamålsvinst och tre nya sköna poäng. Men nog blev det väl lite väl onödigt svängigt och jämnt med tanke på motståndet. Faktum var att Farsta vände upp matchen från 1-2 till 3-2 innan BKV till slut redde upp det hela och vann med 5-4. Bra kämpat killar!

"Matchreferat" finns att läsa på hemsidan, själv kan jag inte uttala mig då jag inte fanns på plats. Men jag är mest nöjd över att Ludwig presterade och smällde in två baljor igen mot Farstaianerna, det innebär nu delad skytteligaledning med Simon. Lite kul att två vargar toppar det hela, även om det nu kanske inte kommer att hålla hela vägen hem. Riktigt tungt i alla fall att ha två forwards som snittar 1,1 respektive 1,2 mål per match. Fortsätt så grabbar!

0-1 Lamin Allen 9
1-1 Ludwig Lindberg 19
2-1 Ludwig Lindberg 37
2-2 Mperi Mpuku 52
2-3 Zack Morgonro 61
3-3 Viktor Kvarnlöf 61
4-3 Robin Jonasson 63
5-3 Daniel Skoog 77
3-3 Lamin Sanneh 86


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

fredag 3 augusti 2012

BKV VANN DM-FINAL 1


HÄRLIGT GRABBAR - HALVA INNE

BKV Norrtälje körde över Gusk borta ikväll i DM-final 1 med hela 5-2, och det känns ju inte helt fel. Jag har ingen aning om spelet osv men enligt rapporter från en nöjd tränare så såg det riktigt bra ut. Det kommer säkert mer om matchen på BKV:s hemsida under morgondagen så håll koll där om ni vill veta mer.

0-1 L Lindbergh 32
0-2 V Kvarnlöf 36
1-2 A Eriksson 44
1-3 I Maqiteva 60
1-4 I Maqiteva 66
1-5 W Mårdberg str 70
2-5 H Lundin 85

Hur det gick i träningsmatchen mot Sirius för A-laget... keine anung! Hörde att det stod 1-1 i halvtid men slutresultatet finns inte att läsa någonstans. (korrigering, slutresultat 1-3)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

torsdag 2 augusti 2012

DM-FINAL U19


BKV MÖTER GUSK I DM-FINAL - MATCH 1 AV 2

Inte bara träningsmatch imorgon sett ur varga-ögon, nä det spelas en fullständigt bortglömd DM-final i Uppsala också. Allvarligt, den finns knappt att läsa om någonstans, och BKV kör träningsmatch samtidigt, matchtiden är lagd på en fredagskväll kl halv åtta sju mil bort, bara det liksom. Nåja, motståndarna heter gusk och dom brukar vi ju kunna köra över, synd på att några i truppen saknas dock men det ska väl kunna gå iaf. Vi håller tummarna för vinst, eller förresten, oavgjort kanske räcker med tanke på att det är en retur den 22/8 i Norrtälje. LYCKA TILL GRABBAR!!

Lagens långa väg till finalen:
BKV står över omg 1, vinner på WO i omg 2, och slår ut IFK Uppsala i 105:min i semin.
Gusk står över omg 1, vinner vinner mot Fanna med 4-3 i sista minuten, och slår ut Upsala IF i semin (matchrapporter obefintliga)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

SIRIUS IMORGON


SPÄNNANDE TRÄNINGSMATCH IMORGON - SIRIUS GÄSTAR NORRTÄLJE

Imorgon spelar BKV Norrtälje träningsmatch mot Sirius uppe på IP kl 19.30, så ni som inte sitter hemma och fredags-groggar i OS-soffan, kom och kolla in Div 1 gänget från Uppsala. Spännande att se hur BKV står sig mot detta lag, även om det nu bara är en träningsmatch, och om själva spelet ser likadant ut som under vårsäsongen eller om man har tänkt om lite.

Truppen hittar du givetvis på BKV:s hemsida: Stefan Söderqvist, Oskar Kiianlinna, Anders Bernström, Daniel Bellander, Simon Sellin, Mikael Swahn, Linus Bladlund, Tobias Hedendahl-Filipsson, Andreas Bellander, Christopher Svecke, Kim Askebris, Fredrik Wessberg, Sebastian Bellander, Jacob Enström, Andreas Lindström.

ps. Bilden är från en annons på Blocket som jag "råkade" hitta... hehe


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter