söndag 27 april 2014

OMGÅNG 3DIVISION 2 NS - OMGÅNG 3

Här kommer en enklare sammanfattning av helgens omgång i division 3 ns.
Och det hela slutade med att tabellen trycktes ihop ännu mera, inget lag har vunnit alla matcherna och inget har förlorat alla. Det är mycket "ge och ta" nu och men visst, vi ser dom tippade topplagen där uppe i täten och kanske dom som är rankade att åka ur där nere, men oj vad många omgångar som återstår. Spännande! Noterbart är att alla lag nu har gjort ett mål och att det bara är Sollentuna FF som har nollan intakt bakåt.

Jag gör som tidigare och lägger in en länk på respektive lag så kan ni se deras egna matchreferat från hemsidorna. Dom som inte är "klickbara" har ingen uppdatering och refererar alltså inte. Siffran inom parantes efter varje lag står för aktuell tabell-placering just nu.


Höjd-duell i Norrtälje

BKV Norrtälje (7) - Akropolis IF (1)  1-1
Heta känslor, kanonväder och storpublik (400 pers igen). En riktigt bra match med massor av chanser och spännande förutsättningar, 1-0 blev 1-1 och domaren hade rena kortviftar-dagen med sex gula och två röda. En match som innhöll massor av nerver och där Akropolis Rashidi mycket fult liggande ner kapade en motståndare till marken. Ett helt galet tilltag som renderade i ett rött kort direkt.
Akropolis fortfarande i topp men nu med samma poäng som Sollentuna, och tabellen trycktes ihop rejält.
1-0 S Bellander 29, 1-1 Rashidi 50
Kort BKV: Skogh, A Bellander (rött Holmström)
Kort Askopolis: Cederling, Lundgren, Vivstam, Sener (rött Rashidi)
Publik: 396
Odds: 3,75

Nästa omgång för BKV: Karlbergs BK borta
Nästa omgång för AIF: Strömsbergs IF hemmaResultattavlan på Åsens BP

IFK Aspudden (8) - Syrianska IF (4)  1-0
Tian Aspudden tog sig an ett obesegrat Syrianska och lyckas till slut få in en boll i 95:e matchminuten genom matchhjälten Lindh Granholm. Tre starka poäng som förde upp laget ett par platser i tabellen och fick Syrianska att surna till ordentligt och Värmdö får se upp i nästa omgång. Läste om att dom liknade omklädningsrummen vid spanska garage typ haha. Historisk seger säger Aspudden och vill inte bli kallade för "brunkargäng".
1-0 Lindh Granholm 90
Kort IFK Aspudden: Thillmark, Schäfer, Poles, Hosseini
Kort Syrianska IF: Berhane
Publik: 92
Odds: 4,00

Nästa omgång för IFKA: Konyaspor borta
Nästa omgång för SIF: Värmdö hemma


Skiljebo SK (3) - Sollentuna FF (2)  0-1
Omgångens hetaste match, tvåan Skiljebo mot trean Sollentuna. Tillställningen blev som väntat målsnål och innehöll bara en fullträff, men oj så viktig sådan. Sollentunas inhoppare Sanneh smäller in vinstmålet med bara tio minuter kvar och SFF åkte hem med tre fina pinnar. Poängteras ska dock att Skiljebo fick spela med en man mindre i en halvtimme eftersom Eddie Johansson drog på sig ett rött kort i samband med en friläges-fällning i 60:e. Sollentuna upp en placering och har nu samma poäng som ettan Akropolis.
0-1 Fabakary Sanneh 80
Kort Skiljebo SK: Curtolo, Bergman (rött E Johansson)
Kort Sollentuna FF: Wiklundh, Mjällby, Sumba
Publik: 109
Odds: 2,20

Nästa omgång för SSK: Kvarnsvedens IK borta
Nästa omgång för SFF: Västerås IK hemma


Spårvägens FF

Spårvägens FF (14) - Kvarnsvedens IK (11)  1-1
Tabell-jumbon tog emot nian Kvarnsveden och lagen delade till slut på poängskörden efter det att Spårvägens Ashtari sätter dit en straff i 39:e och KIK:s Hindrikes kvitterar i 66:e. Hörde dock talas om att SFF blev blåsta på ett mål av domare Baresso men det brukar ju  jämna ut sig som dom säger.
Ska inte vara elak men kan vi redan nu utse seriens "Pucko" tro, nämligen Spårvägens Jobe Sobrinho. Killen blev utvisad i omgång ett mot Sollentuna i absolut sista minuten, får en matchs avstängning och kommer tillbaka i omgång tre och gör samma idiotgrej igen, 2 röda kort på 3 matcher?! DT sammanfattar matchen, klicka på länken ovan för att läsa mera.1-0 Ashtari straff 39, 1-1 Hindrikes 66
Kort Spårvägens FF: Irestam (rött Sobrinho)
Kort Kvarnsvedens IK: Widén-Åkerström
Publik:
Odds: 3,80

Nästa omgång för SFF: Gusk borta
Nästa omgång för KIK: Skiljebo SK hemma

Strömsbergs Daniel Leino, foto Håkan Karlsson

Strömsbergs IF (12)- Konyaspor KIF (9)  1-2    
Åttan Strömsberg mot elvan Konyaspor slutade med bortaseger och lagen bytte plats i tabellen. Med tjugofem minuter kvar av matchen så får KIF straff och Gonzalez gör inga misstag, och åtta minuter senare så sitter även 0-2 genom Culcu. SIF reducerra dock till 1-2 genom straff där Marcus Hägg gör sitt tredje mål för säsongen.
0-1 Gonzalez straff 54, 0-2 Culcu 62, 1-2 Hägg straff 90
Kort Strömsbergs IF: Sundström, Ehn
Kort Konyaspor KIF: Bangura, Ndure, Gonzalez
Publik: 150
Odds: 3,05

Nästa omgång för SIF: Akropolis IF borta
Nästa omgång för KKIF: IFK Aspudden hemma

Värmdö IF (6) - Gusk (5)  0-0
Smått omöjlig match på pappret och jag tippade säkert kryss på ren chans, vilket visade sig vara helt rätt. Inte ett mål gjorde men sex gula kort delades ut i andra halvlek, tror det var lite små-stökigt på övertid med en del kort dock. Enligt referat en tråkig match.
Kort Värmdö IF: Holmberg, Gustafsson, Sciacca, Ayhan
Kort Gusk: Wikner, Forsberg
Odds: 3,75

Nästa omgång för VIF: Syrianska IF borta
Nästa omgång för GUSK: Spårvägens FF hemma
Asmir Suljicic

Västerås IK (10) - Karlbergs BK (13)  2-1
Lag nummer tretton i tabellen, Västerås, mötte Karberg som låg en placering före. Ett jumbo-möte på Swedbank Park där inget av lagen hade gjort ett enda mål så här långt. Men så i 72:a minuten sätter gästerna (som var det bättre laget) dit 0-1 genom mål av Lagerstedt, samma kille har sedan en nick i stolpen tre minuter senare. Men vad händer sen... jo Västerås kvitterar i 84:e och dubblerar sen sin målskörd genom ett segermål i 86:e. Lyckan var förmodligen total.
0-1 Lagerstedt 72, 1-1 Kotto Etoka 84, 2-1 Suljicic 86
Kort Västerås IK: Muqdisi
Kort Karlbergs BK: Silva
Publik: ?
Odds: 2,40

Nästa omgång för VIK: Sollentuna FF borta
Nästa omgång för KBK: BKV Norrtälje hemma


Om ni hade spelat en hundring på X,1,2,X,2,X,1 så hade ni kvitterat ut 344.223 kronor idag och haft semester på måndag. Ja det var en svårtippad omgång ;)
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar