lördag 7 mars 2015

SÖDERTÄLJE FK

NÅTÄLJE - MOT SÖTÄLJE

Var som sagt inte på plats idag när BKV mötte Södertälje FK i en träningsmatch men har fått grym support från både laget och staben när det gäller matchbilder och referat. Tusen tack vargar. Fick tag i Tom Stahre ikväll och ställde några snabba frågor till honom, och inte nog med det Timo mailade över bilder så vad ska man säga, vilka vargar, kärlek <3  Hur gick det då, jo BKV vann med 3-0 och har nu alltså sköna 7-0 på de senaste två matcherna. Värre för SFK som inte har vunnit på fem raka och totalt 3-12 i målskillnad, illa illa.

Hallå Tom hur upplevde du matchen idag?
Vi börjar i högt tempo och har väldigt bra kombinationer i anfallsspelet. Jonte och Bagger hotar deras kanter och använder sig av Andreas Bellander i väggspel och löpningar.

Hur kom 1-0 målet till?
Det var ett fint passningsspel som till slut rann ut till Andreas på kanten som sen slog in bollen snett inåt till Bagger som tryckte in den i nätet.

Härligt, 2-0 då?
Väggspel mellan Andreas och Bagger som i sin tur spelade in till Jonte som inväntade avslutet och knorrade säkert in den i målet. Snyggt.

Hur såg matchbilden ut efter det, jag menar det tog ju bara elva minuter för att ta ledningen med 2-0?
Vi fortsätter storma på och det är rörigt i deras lag med en massa ytor, jag tror inte dom var samspelta. 2-0 i halvtid är helt klart rättvist.

Andra halvlek?
Vi går in och försvarar upp matchen, inte så många farligheter kanske men det hade inte dom heller. Noi spelade mittback med mig i andra då Oskar hade en känning i ljumsken.

Tredje målet då?
En straff efter det att Andreas Bellander dribblade av målvakten och blev nerriven i sista minuten, solklar. Han sätter dit 3-0 själv och matchen var över.

Tusen tack Tom för att du ställde upp med så kort varsel och så sent på kvällen (mitt i mellon), jag är väldigt väldigt tacksam för ditt stöd för bloggen. Ödmjukare kille får man ju leta efter.