fredag 17 april 2015

HEMMAPREMIÄR


SNART LÖRDAG - OCH ÄNTLIGEN HEMMAPREMIÄR

Imorgon lördag så är det avspark mot serieledarna Enskede IK kl 14.30 på konstgräset, och visst känns det underbart att det äntligen är dags igen. Vår, sommar, fotboll, gräs och BKV. Nu spelade ju dock vargarna redan förra helgen borta mot Gusk men vi var ju många som inte kunde ta oss dit då, så nu räknar jag med massivt publikdeltagande. 2-2 borta i premiären var ju jättebra trots att man tappade en 2-0 ledning (lite surt var det allt), alltid svårt att komma igång och guskarna är ju inget dåligt motstånd.

Enskede krossade Västerås IK i premiären med hela 5-0 hemma och det efter att Elvir Spahovic var inne i bara 49 minuter och gjorde hat-trick, se upp för #7. Jag tror Enskede kommer att vara ett av topplagen i år för dom har en bred och tung trupp, en svårknäckt nöt för många lag med andra ord. Deras försäsong kan ni se här nedanför och det var lite av "smällkarameller" åt båda håll, men träningsmatcher är en sak och BKV Norrtälje i serien en annan.

Nu håller vi tummarna för tre poäng imorgon och givetvis så kommer du upp till Sportcentrum för att heja på Vargarna, dom vill det, dom uppskattar det och dom behöver det. Det här kommer att bli en väldigt tuff och svår serie och varenda poäng kommer att vara jätteviktig, så kom och hjälp till nu med din energi och ditt stöd.

Bilden är från feb 2013, senast då vi mötte dom och vann med 4-2, men jag har mycket mer erfarenhet av dom sen Juniorallsvenskan och våra matcher emot dom då, alltid tight, tufft och spännande. Den preliminära truppen imorgon är: Anton, Fredrik, Tom, Oskar, Daniel P, Simon, Emil S. Noi, Bagger, Albin, Andreas B, Svecke, Erik, Jonathan, Micke, Jim, Niklas.

Vi ses på donken efter matchen :)


Enskede IK (11--5-2-4--23-18--17p)
BP U19  0-1
IFK Stockholm (2)  5-0
Sollentuna FF (2)  0-4
Värmdö IF (2)  2-0
Akropolis IF (1)  1-4
Spårvägens FF (3)  4-0
Gusk (2)  0-0
Älvsjö AIK (3)  3-1
IFK Aspudden/Tellus (2)  4-2
Sollentuna FF (2)  3-3
IFK Stockholm (2)  1-3


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar