söndag 26 april 2015

OMGÅNG 3 SUMMERING


SKÄRP ER DOMARE - RAPPORTERA ELLER FÅ RÖTT

Fjorton lag gör upp i varje serieomgång, det vill säga runt 210 spelare som offrar en hel dag och hundratals mil, 70 tränare/ledare, 1000 åskådare osv osv, men vissa domare orkar inte rapportera in typ tio timmar efter matchavslut. Eller är det så att förbundets hemsida inte fungerar, jag vet inte, Matchrapporter är färskvara och ska in direkt, gärna från mobilen på väg hem.

Skit samma, vi hoppar deras matcher och kikar på hur det gick i övriga, för det var en del spännande resultat idag. Och för BKV så ser ju tabellen helt underbar ut. Det är lätt att få hybris men som tur är så har jag varit med i många många år och vet att "It ain´t over until the fat lady sings".


Avesta AIK - Skiljebo SK  0-1
(Dala-derby och eftersom domaren har somnat så länkar jag till Avestas hemsida som verkligen levererar, grymt bra jobbat AIK)

BKV Norrtälje - Västerås IK  7-1
(Vargarna krossade Västerås, Bellander fyramåls-skytt och hela laget imponerade stort. BKV upp i serieledning och Västerås ner under strecket.)

Enskede IK - Sandvikens IF  5-0
(Elvir Spahovic var tillbaka och gör två direkt, fem totalt nu på bara två matcher (109 min), grymt. Vad hände med Sandviken, trodde dom var ett topplag. Mycket märkligt resultat.)

GUSK - Arameiska/Syrianska  1-1
(0-1 i första och 1-1 i andra, sammanfattning. Gusk har bara två poäng på tre matcher, det måste svida. Arameiska har öppnat starkt och jag ser fram emot att få se dom. Gusk)

Nacka FF - Sollentuna FK  5-2
(Sollentuna bet i gräset idag, Viktor Weidlitz i Nacka FF gör hattrick tack vare två straffar. SFF hade också en som Kalle Ramsell tryckte dit, och gör matchens andra. Lite oväntat resultat, serien är kanske jämnare än jag trodde)

Strömsbergs IF - Syrianska  0-1
(Strömsberg på hemmaplan med tre man på bänken? Syrianska tar nog sin viktigaste trepoängare på länge länge med bara tio minuter kvar. Syrianska)

Upsala IF - Kvarnsvedens IK  3-2
(Kvarnsveden leder med 0-2 efter första halvlek men tappar i andra. Upsala avgör med bara två minuter och monster-vändningen är ett faktum. Upsala.)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar