torsdag 14 maj 2015

BKV BESEGRADE SKILJEBO


VARGARNA ÅKTE TILL VÄSTERÅS - OCH KOMMER HEM MED TRE POÄNG

Dagens seriematch mot Skiljebo SK på bortaplan slutade med BKV-vinst 1-0 efter mål av Christopher Svecke i första halvlek. Som för övrigt glatt poserade efter matchen och lät Timo ta en bild, vill ni flickor ha hans telefonnummer så kontakta mig :)

Enklare matchreferat från en back-klippa i BKV, nämligen Tom Stahre... tusen tack för den Tom! Och tack Timo för bilderna, bra jobbat.

"Med tanke på förutsättningarna så visste vi att ett stenhårt jobb tillsammans i alla lagdelar var något vi måste göra för att ta poäng i denna match. Vi backar hem och ligger smart från start och låter Skiljebo föra spelet medan vi stör när de närmar sig in på vår planhalva. Tempot blir rätt långsamt och passade oss bra då vi fick hela tiden vila på rätt sida, vi har hela tiden övertag i defensiven och ger alltid varandra understöd. Kommer deras spelare förbi en av oss så kommer nästa tight och smäller på. Blev mycket gnäll och vi fortsatte spela smart och sedan flytta upp vårt lag på alla fasta situationer, på ett inkast från Fredde hoppar Jim upp och skarvar bollen till Svecke som lägger in den säkert till 0-1. Efter det spelade vi bara av första halvleken. Andra halvlek visste vi att exakt samma jobb krävdes, Skiljebo flyttade fram sina positioner och dubblerade på kanterna, hade mycket boll lite för långt ned på vår planhalva stundtals men vi försökte trycka upp så gott det går och hugga på kontringar. Jonthe var väldigt nära efter en solotur och därefter även Svecke och Emil Freij som kunde med lite flyt gjort ett mål i slutet. Matchen igenom är inte så värst mycket att prata om, men vi gör ett jävla jobb och krigar för klubbmärket. En jävligt skön seger !"

Grymt bra jobbat alla vargar!!

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar