lördag 9 maj 2015

OAVGJORT MOT ARAMEISKA

DET BLEV DELAD POTT PÅ IP - BKV FÅR VARA NÖJDA

Kom precis hem efter att ha sett BKV Norrtälje spela 1-1 mot Arameiska Syrianska och får väl med facit i handen säga att det känns rättvist ändå. Första tjugofem blir nämligen BKV utspelade, man hade helt enkelt glömt bort att tagga till ordentligt och blir konstant rånade på bollen på mitten. Och när gästerna sen fick en straff redan efter sex minuter så trodde jag att det var ridå ner, men en idag suverän Anton räddar den. Arameiska bommar sedan ett klockrent friläge och 0-0 stod sig som tur var till pausen.

I andra lyfter vargarna sin spelkvalité och dom förut så ettriga motståndarna börjar sakta svikta i självförtroende men lyckas ändå göra 0-1 i 55:e. Måste säga att Arameiska var bra, stundtals riktigt bra, men när man sen börjar försöka ta död på matchen så blev det bara sämre och sämre. Fredrik Wessberg trycker in 1-1 69:e och det var match igen, stor BKV-press på slutet och det låg grinande motståndare och vred sig i plågor överallt, tröttsamt att se en stor stark målvakt ligga och pipa för ingenting i sitt rosa ställ, suck. Arameiska fick också nummer sjutton utvisade efter sin andra grova kapning, men det räckte ändå inte till någon seger idag. Ja just det, Svecke blev inbytt och var mycket nära ett avgörande men brände tyvärr.

Bra krigat idag vargar, det var nära nära men det kunde lika bra ha slutat med förlust, var nöjda!