SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 6, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag hr dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

Arameiska - Västerås IK  0-1
0-1 A Botvidsson 32
(Västerås chockar lite och tar hem en trepoängare på bortaplan mot Arameiska som säkert hade väntat sig en enklare match mot ett bottenlag. Men som tidigare verkar det som om laget för matcherna men inte kan göra mål på sina chanser. Otroligt viktiga poäng för VIK som nu fick häng på lagen ovanför kvalstrecket. Extra starkt av bortalaget att vinna med tanke på 0-1 av Botvidsson i 32:a och ett rött kort i 37:e, lagets andra i år. Daniel Andersson i VIK fick sitt tredje gula och är avstängd mot Strömsberg.)
Nästa match för Arameiska: Skiljebo borta
Nästa match för Västerås: Strömsberg hemma

Avesta AIK - Upsala IF  3-2
0-1 M Kvarneå 64, 1-1 V Hansson 67, 2-1 V Hansson 83, 3-1 V Berg 88, 3-2 S Bale str 93
(En jämn fight med en publik som fick se fem mål i dom sista tjugofem minuterna, galet. Upsala tar ledningen i 64:e och Avesta kvitterar seden bara efter några minuter. Och med knappt fem minuter kvar så tar hemmalaget ledningen och ökar på med sextio sekunder kvar av matchen. Upsala får en straff på övertid som gör att slutresultatet stannar vid 3-2, en kvart till och det kunde ha blivit 7-5. Lindgren i AAIK avstängd mot Nacka, och UIF:s Danielsson missar Gusk hemma. Noterbart att domaren efter tre dagar ännu inte har rapporterat in till förbundet, ur-uselt! Snacka om rött kort på Robert Ahlman!)
Nästa match för Avesta: Nacka borta
Nästa match för Upsala: Gusk hemma

BKV Norrtälje - Syrianska IF  0-1
0-1 G Medina 6
(Det tog sex minuter för Syrianska innan man satte dit en boll och det visade sig vara matchavgörande. Men oj vad med målchanser det var under nittio minuter från BKV:s sida, men man brände ALLT. Jag tror ingen hade klagat på om domaren hade vågat blåsa straff på övertid eftersom den var klockren och 1-1 hade varit mer rättvist. Men det var västeråsarna som drog det längsta strået och fick åka hem med alla tre poängen efter sitt tidiga mål, sin tur och kompakta försvarsspel.)
Nästa match för Norrtälje: Sollentuna borta
Nästa match för Syrianska: Sandviken hemma

Enskede IK - Sollentuna IF  1-1
1-0 D Catenacci 48, 1-1 S Nikopoulos 90
(Oavgjort mellan topplagen Enskede och Sollentuna, lagen ligger nu tvåa och etta i tabellen. Men det var i grevens tid som gästande SFF fick in bollen i mål, för kvitteringen kom nämligen på övertid av S Nikopoulos.  Marcus Nobell i EIK avstängd mot Kvarnsveden efter sitt tredje gula kort i år, och Spårvägen-bekantingen Jobe Sobrinho fick en minut på planen i sin debut. I Sollentuna fick Victor Eriksson sitt tredje och missar matchen mot BKV på lördag, och laget leder nu "ful-ligan" med sina 18 gula och ett rött.)
Nästa match för Enskede: Kvarnsveden borta
Nästa match för Sollentuna: Norrtälje hemma

Gusk - Kvarnsvedens IK  0-1
0-1 A Johansson 51
(Gusk sist i tabellen efter förlusten mot förra omgångens jumbolag Kvarnsveden, inte en vinst i sikte efter hela sju omgångar. Har inte en susning om matchen eftersom Gusk inte verkar tycka det är roligt att referera matcher längre samt att Kvarnsvedens hemsida verkar ha havererat. Mycket märkligt. KIK förbi Gusk i tabellen men båda ligger under kvalstrecket och att dom skulle ha fem poäng upp dit efter sju omgångar är nog en av Uppsalas största skrällar så här långt.)
Nästa match för Gusk: Upsala IF borta
Nästa match för Kvarnsveden: Enskede hemma

Sandvikens IF - Skiljebo SK  1-2
1-0 A Allison 7, 1-1 K Safari 70, 1-2 P Grönvall 80
(Efter vinsten mot BKV så har Sandviken nu förlorat två raka, tog vargarna musten ur dom? Skiljebo däremot som ju förlorade mot en buss från Norrtälje senast gör en urstark vändning i de tjugo sista och brottar ner hemmalaget trots underläge i 63 minuter. Tror Sandviken var lite griniga också eftersom man inkasserade sex gula kort, debuterande Norell fick sex minuter och ett gult, bra jobbat.)
Nästa match för Sandviken: Syrianska borta
Nästa match för Skiljebo: Arameiska hemma

Strömsbergs IF - Nacka FF  3-0
1-0 A Simonsson 24, 2-0 A Simonsson 27, 3-0 T Lööf str 92
(Topplaget Nackas andra raka 0-3 förlust mot två bottenlag, och hemsidan har inte uppdaterats på två veckor? Adam Simonsson gör två snabba mål i 24:e och 27:e och kapten Lööf stänger sen igen tillställningen på övertid genom att sätta en straff. Strömsbergs andra raka nu men det ser tomt ut på bänken, bara tre avbytare. Nackas bajen-bekanting Haris Laitinen avstängd och missar mötet med Avesta.)
Nästa match för Nacka: Avesta hemma