OMGÅNG 11 SUMMERING

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 11, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

Arameiska - Kvarnsvedens IK  5-0
1-0 D Vukojevic 29, 2-0 B Katourgi 70, 3-0 C Georges 94, 4-0 C Dufour-Peters 95, 5-0 B Kato. 97
(Spel mot ett mål. Här krigar Kvarnsveden och håller en uddamålsförlust i sjuttio minuter och sen rasar allting. Arameiska gör till och med tre mål på övertid, bland annat av två inhoppare som kliver in med tio kvar ungefär, helt otroligt avslut på den här matchen. Tung resa hem för KIK som fortfarande bara har lyckats vinna en gång i år, blir andra mot ett sargat Skiljebo tro?)
Nästa match för Arameiska: Upsala borta
Nästa match för Kvarnsveden: Skiljebo hemma

BKV Norrtälje - Nacka FF  0-1
0-1 D Rashidi 51
(En ganska tråkig tillställning i ömsom sol ömsom regn, ett Nacka som spelade väldigt disciplinerat, på gränsen till riktigt tråkigt och ett BKV som hade väldigt svårt att både hålla boll och komma igenom muren. NFF upp på en tillfällig andraplats och Norrtälje får börja se sig över axeln nu, det är många som vill förbi. Men jag tror att "form-dippen" är över nu och ser fram emot Strömsberg nästa helg. Båda Forsbergarna i Nacka drog på sig kort och missar därmed nästa match, inte bra med tanke på att det är Sandviken som väntar.)
Nästa match för Norrtälje: Strömsberg borta
Nästa match för Nacka: Sandviken hemma

Enskede SK - Strömsbergs IF  2-1
1-0 A Ashtari 29, 1-1 T Lööf str 82, 2-1 A Ahmed 84
(Enskede kom undan med trepoängaren med andan i halsen, det satt hårt åt mot Strömsberg idag. 1-0 av AA i halvtidsvilan blir 1-1 med bara åtta minuter kvar på en straff som kapten Lööf smäller in. Det var säkert många som trodde att lagen skulle få dela poängen där men nästa AA i Enskede som klev in i 81:a sätter dit segermålet bara tre minuter senare, ett litet drömbyte med andra ord. Tycker dock att SIF har imponerat på slutet, vad har hänt.)
Nästa match för Enskede: Avesta borta
Nästa match för Strömsberg: Norrtälje hemma

Gusk - Avesta AIK  0-0
0-0
(Avesta kan man lite på när det gäller hemsidan, klart bästa i den här serien, cred! Vad det gäller matchen så blev det som väntat tight och lagen fick splitta på poängen inför bara 80 betalande, det går utför i gamla Uppsala känns det som. Trots att laget har vunnit ett par matcher på slutet så verkar det inte vara något drag kring klubben och kanske var förväntningarna för stora i år. Avesta krigar på och gör det helt ok med tanke på att man blev inbjudna i serien efter avhopp, tar dom poäng efter poäng så kanske man kan behålla sin division två plats. Erik Lundberg i Gusk avstängd mot VIK.)
Nästa match för Gusk: Västerås borta
Nästa match för Avesta: Enskede hemma

Sandvikens IF - Upsala IF  5-0
1-0 A Guidji 7, 2-0 Y Rafael 39, 3-0 J Österberg 45, 4-0 J Igbarumah 61, 5-0 A Gillström 77
(Här kom Upsala med råg i ryggen efter att satt BKV på plats senast med fem gjorda, och så fick man åka hem med lika många insläppta den här gången. Sandviken krossade UIF och bjöd på en lektion fotboll samtidigt som man lade beslag på förstaplatsen en poäng före Enskede. Man visade även andra lag i serien att man kan samla åskådare, 547 stycken är grymt!)
Nästa match för Sandviken: Nacka borta
Nästa match för Upsala: Arameiska hemma

Skiljebo SK - Sollentuna FF  3-2
0-1 B Sonko 12, 1-1 A Johansson 16, 2-1 D Grabus 50, 3-1 J Magnusson 57, 3-2 A Wiorek 90
(Sollentuna chocköppnar med att göra mål redan efter drygt tio minuter men bara fyra minuter till så har Skiljebo kvitterat vilket står sig halvleken ut. I andra så sänker hemmalaget SFF med två mål på sju minuter och låter endast gästerna reducera i sista minuten, och det alldeles efter att man dragit på sig sitt tredje röda kort för säsongen. Den här gången var det C Klinton som fick skämmas, noterbart att hela fem man nu väntar på sina tredje gula och avstängningar, och när vi ändå pratar kort så ser man att SFF:s Nikopoulos nu har jobbat ihop sex (!) stycken och får vila fossingarna mot syrianerna. Märkligt också att Sollentuna nu har lika långt ner till kvalstrecket som till serieledning, snacka om formsvacka.)
Nästa match för Skiljebo: Kvarnsveden borta
Nästa match för Sollentuna: Syrianska hemma

Syrianska IF - Västerås IK  2-3
1-0 S Barley 2, 1-1 C Ekoka 25, 1-2 A Botvidsson 33, 1-3 N Durovic 55, 2-3 A Kosik 59
(Västerås-derby inför över sjuhundra betalande och dom fick se fem mål, men enligt rapporter så var det en ganska tam match där Syrianska dunkar in ett ledningsmål redan efter två minuters spel, målvaktsbjudning. Men Västerås vänder på steken och är det bättre laget över nittio minuter och är nu uppe på en imponerande fjärdeplats, vilken vändning den klubben har gjort på slutet. Sjätte raka nu!! Trist läsning att det åter igen spårade lite i matchslutet på Swedbank, denna gång med huvudskada och ambulansresa som resultat, krya på dig Ekoka.)
Nästa match för Syrianska: Sollentuna borta
Nästa match för Västerås: Gusk borta