Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

(Avesta strider hela vägen in i kaklet och lyckas knipa en poäng mot formtoppade Arameiska, det är stort. Lite bittert kanske att tappa en trepoängare med bara kvarten kvar men jag tror man är ganska nöjda ändå med tanke på motståndet, varje pinne är livsviktig nu. Måste också poängtera att Vadim Jevtushenko jr satt på Aremiskas bänk idag, vars farsa är en stor AIK-legend, stort. Öjhage i Arameiska avstängd i nästa match..)
Nästa match för Avesta: Sandviken borta
Nästa match för Arameiska: Strömsberg hemma

Enskede IK - BKV Norrtälje  2-0
1-0 A Ashtari 12, 2-0 K Solini 17
(Det tog dryga kvarten för Enskede att sänka BKV och gästerna kom inte till avslut på en halvtimme. Har ingen större koll på matchen i sig men kan ju konstatera att EIK nu ryckte i toppen och BKV fick en nio-poängs-lucka upp till toppen. Rök alla chanser nu eller? Ps. Hemsidorna måste skärpa upp sig, det får inte ta två dagar att uppdatera status, det är korp-nivå.)
Nästa match för Enskede: Västerås borta
Nästa match för Norrtälje: Gusk hemma

Gusk - Sandvikens IF  2-2
0-0
(Tung fight i Uppsala idag med ett Sandviken som ledde två gånger om in till halvtid men som inte orkade stå emot en kvittering trots att man var det bättre lagt. Det blev delad poäng mellan lagen och serien blev än tätare. Gusk körde med Ferlin i målet och hade bara tre avbytare på bänken, känns tunt. Och Sandviken luftade sin andre-keeper Wennergrund för första gången, lite otroligt att två lag har en sån uppställning i en och samma match. Johnta Junior i Sandviken fick sitt tredje och får vila benen mot Avesta. Passar på att skicka en brasklapp till Sandviken som har en så stor förening med stora ambitioner och massor av anhängare, varför har ni så seg uppdatering på hemsidan. Dåligt säger jag.)
Nästa match för Gusk: Norrtälje borta
Nästa match för Sandviken: Avesta hemma

Kvarnsvedens IK  - Västerås IK  4-0
1-0 T Hansson 59, 2-0 A Johansson 72, 3-0 K Kayal 74, 4-0 A Johansson 88
(Jumbon Kvarnsveden krossar formtoppade Västerås med hela 4-0 efter en exploderande andra-halvlek. Axel sätter två baljor och Kayal och Hansson hjälper till att utklassa VIK. Hemmalaget gick på tårna idag och det blev en lååång hemresa för Västeråsarna. Kvarnsveden har nu vittring på kvalplatsen och det var nog bra för lagmoralen. Västerås upp i topp i "ful-ligan", var det grinigt idag eller? VIK:s Bäck och Owasu avstängda i nästa match efter gula kort idag.)

1-0 Självmål 12, 1-1 P Grönvall 57
(Strömsbergarna tar otroligt viktiga poäng och klättrar till och med förbi Upsala i tabellen, medan Skiljebo tappar värdefull mark mot toppen. Enligt rapporter en skitmatch som lika bra hade kunnat slutat med seger för endera lag. Robin Andersson i Strömsberg avstängd i nästa match.)
Nästa match för Strömsberg: Arameiska borta
Nästa match för Skiljebo: Nacka hemma

Sollentuna FF - Västerås IK  5-2
1-0 B Sonko 31, 2-0 B Sonko 36, 2-1 A Botvidsson 58, 2-2 S Berg 59, 3-2 J Åberg 60, 4-2 K Ramsell 62, 5-2 E Löfberg 74
(Helt galen match med tanke på hur målen ramlade in, först två raka av hemmalagets Sonko inom fem minuter i första halvleken. Och sen i andra så kvitterar Västerås på bara två minuter, men vad hjälpte det när Sollentuna kontrar ett par minuter senare och sen rinner ett par baljor till in och SFF har nu gjort tio mål på två matcher. Måste dock klaga på publiksiffran, ynka 46 personer är ju bara för uselt.)
Nästa match för Sollentuna: Kvarnsveden hemma
Nästa match för Västerås: Enskede hemma

Upsala IF - Sollentuna FF  0-5
0-1 B Sonko 15, 0-2 B Sonko 29, 0-3 Thorstensson 35, 0-4 K Ramsell 68, 0-5 B Sonko 88
(Sollentuna gör åter igen fem mål, och Bubakary Sonko sällar sig till hat-trick-killarna. Han är den nionde spelaren i serien som gör tre mål i en en och samma match den här säsongen. Upsala fick agera slagpåse på hemmaplan och var i stort sett utspelade matchen igenom, en bedrövlig avslutning på en annars ganska hyfsad vårsäsong ändå.)
Nästa match för Upsala: Syrianska borta