måndag 14 augusti 2017

OAVGJORT I ESKILSTUNA

BKV ÅKTE HEM MED EN POÄNG - STARKT GJORT

Har inte mycket att komma med mer än att BKV spelade 1-1 mot borta tabell-sexan Eskilstuna City och det efter mål av unge Zacke Laprasit i 22:a minuten. City kvitterade dock bara fem minuter senare och hade en hel del boll halvleken ut. Oroväckande med skador på Andreas Bellander efter bara några minuter (vad hände?), och även målskytten fick utgå nästan direkt efter målet med stukad fot, lägg därtill Andreas Bagger ryggskada och ni förstår hur det såg ut på bänken. Krya på er alla. Förresten, jag kan nog redan nu utse vår målvakt Pontus Johansson till matchens lirare efter sina frilägesräddningar och mycket stabilt spel mellan stolparna, han växer!

Bra jobbat killar, ni behåller tiondeplatsen och är nu bara två pinnar bakom guskarna.

(ps. Har aldrig tagit en bild på Eskilstuna City så i brist på annat så fick det bli en nostalgi-bild från matchen mot IFK Eskilstuna från 2012 och 3-3 den gången, målskyttar Ludwig Lindberg 2, Viktor Kvarnlöv 1)