onsdag 16 augusti 2017

SYRIANSKA GÖR DET IGEN

SYRIANSKA HADE LEDNINGEN - MEN FÖRLORADE

Med risk för att verka tjatig men jag säger ju det, Syrianska släpper alltid in mål sista kvarten och det blev inget undantag ikväll heller. Det var nämligen en "häng-match" från omgång femton som spelades, IFK Lidingö mötte bottenlaget Syrianska och det hela slutade inte helt oväntat med en hemmaseger. Men snackisen blev alltså det att syrianerna tog ledningen efter en kvart och höll den sen ända fram till 87:e minuten då Lidingö tilldömdes en straff, pang 1-1. Och bara tre minuter senare så gör alltså hemmalaget 2-1 i matchens sista minut, helt otroligt. Det hände dock ingenting i tabellen, Syrianska kvar på sista platsen och Lidingö behåller sin sjunde-placering.