onsdag 21 september 2011

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG


BERNSTRÖM MATCH-HJÄLTE MOT KIK

Medan jag satt i solen och njöt av Millwalls krigare i London så lyckades BKV trycka dit Kvarnsveden med 3-2 på bortaplan och för ett kort ögonblick längtade jag faktiskt till Borlänge. Har nu läst mig till att avgörandet kom i sista minuten och att det var Bernström som snyggt satte dit vinstmålet. Vet inte riktigt hur men förspelet verkar ha varit PRECIS som jag vill se mer av, ytterback som sätter speed och blir en extraanfallare. Kan vara farligt, men är mestadels effektivt. Killen gjorde ju förresten två mål så vem som blev matchens lirare råder det väl inga tvivel om... puss Anders hehe
HÄRLIGT GUBBAR!!!

På lördag smäller det igen, och nu är det väl inget snack om saken. Västerås IK ska INTE få ta med sig några poäng hem, eller hur. Självförtroendet i topp *check*.... rå-hungriga vargar *check*.... kryddar man sen på det med rörliga ben, aggressiva närkamper (upp i rygg som f**) och mycket skott så vinner vi över "gurkorna" ;) Givetvis så försöker vi väl få upp en hel del folk till matchen också för att få till lite stämning, och ni som går dit får börja "rya" lite nu. Pinsamt tyst senast mot Sollentuna, så skräpning nu BKV:are, häng med i matcchen nu och lyft fram laget.... BKV PÅ VÄG FRAMÅT!!

ps. Lite pinsamt för jag vet inte om jag kommer själv då grabben lirar i just Västerås samma dag, hur typiskt är inte det på en skala (om han nu inte ska lira med a-laget ;). Sista omgången i Juniorallsvenskan och toppmöte som avgör BKV:s seriespel kommande år... med reservation för inbjudningar/återbud/förbund osv.


Helgen omgång i sin helhet:
Falun - Kvarnsveden (Finns det en Gud så vinner Kvarnsveden detta, och vi får en liten lucka nedåt ;)
Spårvägen - Strömsberg (En bortavinst här och BKV gör sitt, ja då kan vi börja snegla uppåt igen)
Rotebro - Gusk (Samma här, så för en gång skull håller jag på guskarna... och då förlorar dom bergis)
Skiljebo - Sandviken (Känns oviktigt i varga-ögon, men här kan SIF:s serieseger stå på spel)
Enköping - Sollentuna (Hoppas det blir 10-0, Sollentuna som torskade mot Falun hemma liksom)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar