lördag 19 november 2011

ÄNTLIGEN FREDAG

  
FREDAG OCH HELG - GANSKA NICE

Vad som hände förra fredagen är redan preskiberat, kanske mer tur för vissa än för andra med tanke på ap-raka fruntimmer på Cinderellas dansgolv. Men lugn, det var inga BKV-skandaler alls, trots att undertecknad inte hittade hytten förrän vid 04-tiden någon gång. Kul också för dom som delade hytt med mig, grov znarkoman ju, rökare med tre ggr brutet näsben och ett antal pints i blodet... all in där ;)

Men det var inte det jag skulle skriva om, utan förslaget för seriesammansättningen i Juniorallsvenskan som just nu ser ut som följande: Assyriska FF, BKV Norrtälje, Enskede IK, FC Gute, FOC Farsta, IFK Eskilstuna, Mälarhöjdens IK, Nyköpings BIS, Värmbol FC, Älvsjö AIK.

Ja ni vet att jag som vanligt börjar analysera vinstchanser, serietabeller osv. Trots att det hela inte riktigt går ut på det utan att det är betydligt viktigare saker som spelar in, så som spelarutveckling, bredd och framtid. Men nog ser det intressant ut om man kollar på lag, trupper och avstånd om vi matchar med ett bra lag. Vi slipper ju tex. dalkurderna, västeråsarna, sundsvallarna osv... ok Gotland då, men den resan kan vi väl lägga på ett bra datum och samtidigt utnyttja till något "skoj" som att kasta kapade får överbord på hemresan eller "knissla stånk"... googla ;)

ps. Läs om den senast BKV-matchen på Svenska Fans, skrivet av Fredrik A. Följ den sidan, mer BKV på internet och här författat av en kille med rapp penna och blick för spelet. Fortsätt så!
.... och glöm inte att vi finns på Facebook!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar