torsdag 7 juni 2012


LITEN SKRÄLL I JUNIORALLSVENSKAN - OCH TUFFT FÖR BKV IGEN

Gårdagens resultat i JA bjöd på en liten överraskning när IFK Eskilstuna bra mäktade med att spela oavgjort mot jumbon Syrianska Ker. Matchen slutade 4-4 och det efter att syrianerna fått en man utvisad vid 2-2 efter 60 minuter, och att dom faktiskt ledde fram till övertid med 3-4. Men då hände tydligen någonting för hemmalaget fick en straff och kvitterade, snöpligt. Noterbart också att Eskilstuna nu har hela fem (!) kryss på nio matcher... och att Syrianska nu dubblade sina antal gjorda mål och att man passerade FOC Farsta.

I helgen åker BKV till Älvsjö för ytterligare en mycket mycket svår match, spelschemat just nu är tungt för BKV, Enskede IK, Assyriska FF och Älvsjö AIK på det, det är alltså alla tre topplagen, efter varandra. Och även om vi alla vill vinna matcherna så känns det som att dessa tre lag väger lite för tungt för oss med tanke på urval, storlek och satsning. BKV gör det bra så här långt och ligger i mitten på tabellen, och har två man med bland de fyra första i skytteligan på det, så visst ska vi väl kunna ge Älvsjö en match, eller ;)

ps. Imorgon börjar EM-festen... vilka vinner, Tyskland, Spanien, kanske Holland? Men jag laddar in en slant på mina favoriter England till 14 ggr insatsen. Come On England!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

2 kommentarer:

  1. Spanien vinner! Glöm inte var du läste det först..?

    SvaraRadera
  2. Hehe, ja det var ju ingen större "skräll" direkt ;)
    Tror dock personligen mer på Tyskland i år, men Spanien lär ju bli livsfarliga.

    SvaraRadera