lördag 6 oktober 2012

KVALPLATSEN SÄKRAD


BKV KRYSSADE OCH SÄKRADE KVALSPEL - GRATTIS GRABBAR

BKV Norrtälje gjorde vad som behövdes, nämligen plockade en poäng mot gästande Märsta IK då man spelade 2-2. Detta räcker alltså för att nå kvalplatsen till "tvåan", och det var ju en skön avslutning på seriespelet. Även om dagens match inte var någon höjdare så biter man ihop och hämtar upp det mycket onödiga 0-2 underläget. Jag tyckte det såg segt och omotiverat ut i första halvlek, och som vanligt har anfallaren svårt att komma till avslut.

I andra halvlek visar åter igen Andreas Bellander upp sitt fotbollskunnande och ser till att göra 1-2 och iskallt spela fram till Tobbe H-F som sätter dit kvitteringen. BKV kunde faktiskt ha vunnit detta om Andreas Lindström bara hade förvaltat friläget lite enklare, eller om domaren hade godkänt det bortdömda 3-2 målet. Varför han gjorde det vet jag inte, men bortdömt blev det.

Tack BKV för en kanonbra säsong, eller ska vi säga ett bra seriespel för kvalstriden återstår ju. Vilka som väntar där är inte riktigt klart.... jo jag går in och korrigerar lite här. För det är nämligen klart nu, det blev IFK Haninge/Brandbergen som ramlade ner från serieledning till kvalplatsen i div 3 södra. I vår serie så vann Bele Barkaby och IFK Österåker båda två sina matcher idag och hamnar alltså på 40 poäng, mot BKV:s 41. Svettigt nära men ändå flera mil bakom ;) Sluttabellen kan ni se HÄR. Och slutligen.... ETT STORT GRATTIS TILL EKERÖ IK SOM VINNER DIV 3 NS!!

TRE SNABBA
- Kanonväder med strålande solsken och 192 åskådare
- Gratis kaffe tack vare Norrtälje Energi
- Man of the Match, Andreas Bellander


Lysande mittbacks-spel av Märsta i första halvlek

Kim klart snyggast på plan idag ;)

Lite kylspray så var det fixat

 Lite ryggmassage så var det fixat
Matchens lirare, Andreas Bellander

Ehhh?

Mera kylspray!

Wessberg krigar

Kapten Bella pressar på

- Domarn, den var aldrig inne!

Bosses husse

Andreas Munter riktigt bra, med en BKV-rygga i form av Svecke

Precis innan 1-2 målet, kolla in blicken

O´le!

Blunda inte ;)

Låååångt inkast

Tv-räddning

Rå-BKV:aren Tomas

HEY!

Tack Tobbe... puss


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

2 kommentarer:

 1. Märsta överlevde

  Publicerad: 06 oktober 2012 kl 19:03

  Division 3 NS - Märsta IK överlevde Division 3 i och med eftermiddagens 2-2 borta mot BKV Norrtälje: - Vi spelade taktisk grisfotboll, konstaterade tränare Freddy Gonzalez
  Skriv ut
  0 kommentarer
  .  Läs mer
  Dags för sista sparken


  Märsta IK saknade sin spelande tränare Alexander Iskander som var på resande fot och Victor Levén som var avstängd. Märstatränaren Frddy Gonzalez sa inför matchen att han skulle spela med lågt försvarsspel och satsa på kontringar. Något som var lyckosamt i första:

  - Vi parkerade på egen planhalva och överraskade BKV. Jag sa till grabbarna att vi har en poäng med oss och den ska vi vara rädda om, berättar Gonzalez.
  Nöjda med 2-2

  Två mål blev det innan paus, först genom Paul Olyel och därefter Andreas Munter. I andra tappade man lite fokus och därefter kunde BKV sätta två mål. Med tjugo minuter kvar slog sig båda lagen till ro med varsin poäng som gav kval till Division 2 för hemmalaget och säkrat kontrakt för Märsta.

  - Med tanke på alla omständigheter som skadade spelare och avstängningar är det starkt att hänga kvar. Märsta IK har lärt sig mycket av Division 3-spel och vad som krävs av ett lag. Det var onödigt spännande att dra ut det ända till sista omgången men i slutändan gör vi det själva utan att bry oss om den andra matchen, säger Gonzalez.


  Så skriver man på märsta.nu idag. Jag vill bara säga grattis och ni är bättre än oss i Märsta..//Ove Jansson

  SvaraRadera
 2. Tack för info Ove, världens bästa chef ;)

  SvaraRadera