lördag 20 juli 2013

REVANSCH - CHECKBKV TVÅLADE DIT KONYASPOR - OMVÄNDA SIFFROR DENNA GÅNG

Jag såg BKV Norrtälje möta Konyaspor IF 2011 och fick då se en ganska bra match men en sur förlust med 2-4. Idag knallade jag däremot hem med ett leende eftersom Vargarna körde över samma motståndare i en träningsmatch med just 4-2. BKV vann fullt rättvist och faktum är att det faktiskt kunde ha blivit större siffror om killarna bara hade tryckt in sin frilägen vid tre fyra tillfällen. Lägg därtill att KIF satte första målet på en straff i första halvlek och sitt andra mål på tilläggstid i andra.

Ok det var bara en träningsmatch, men hur kan Konyaspor ligga i topp av division 2? Dom övertygade definitivt inte på mig i alla fall, ibland stundtals bedrövlig fotboll. Visst ser man att där finns tempo och närkamp, och kanske att vissa fortfarande var lite "semester-inställda", eller så är helt enkelt Vargarna ett lag som spelar i fel division ;) Vill poängtera att BKV inte vinner för att motståndet inte lever upp till förväntningarna, för orsaken till detta är ju att BKV gör dom dåliga. Och det såg bra ut annars i BKV även om det var lite väl mycket felpass från några av spelarna, men i övrigt så tycker jag att det var roligt att se killarna rulla boll igen.

Henke och Sebbe ersatte mittbackarna D-Bella och Swahn med bravur, Lindström blixtrar som vanligt till ibland och gör helt solo 2-1 målet, en delikatess. Och det klart att Andrés levererar som alltid annars. Övriga målskyttar var Kim och Fredde. Härligt boys, alltid lika skoj att se er! Tack för showen och ha en skön lördagskväll nu ;)


1-0 målskytten Andrés Thorleifsson.

Konyaspos keeper prickskjuten på klockspelet av A Lindström

Domare och mittback inte riktigt överens

 Herman köttar

Bagger krigar på

Simon Sellin

Bagger krigar vidare

Sebbe låg mer än stod idag hehe... 

Som sagt... och då fick jag inte med straff-situationen ens ;)

Herman varnas

2-1 av Andreas Lindström, snyggt mannen!!

En gammal bekanting, Tobbe H-F

Svecke

Henke, som idag bjussade på en liten egen show... såg ni den?

Provspelande Kevin

Anton bra som vanligt
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar