torsdag 5 december 2013

EN NY VARGUNGE

 
TJA BA ADAM - VÄLKOMMEN TILL VARGARNA

En varg messade mig mitt i natten och frågade om jag sov... "Hallå Adam är klar, jag levererar, gör du?" Så klart jag gör, men förlåt om jag är lite taskig mot dig redan från början Adam för jag snodde din egen profilbild från Facebook, hittade ingen annan, byt ok ;)

Välkommen Adam Zlotnik från Aspudden, du kommer till helt rätt klubb, helt rätt anfallskompis och helt rätt gäng om du vill ha harmoni, glädje och framgång. Får du Andrés vid din sida så kommer vi att få se många många mål nästa år, fan va skoj. BKV-Blogg hälsar dig välkommen och ser fram emot att fota dig, men kom ihåg att leta efter kameran när du hänger dom...  det är en oskriven regel. Andrés lär dig för han är proffs och han vet var den är.

BKV-Blogg-Reflektion... jag kommer mycket väl ihåg förra säsongen när jag såg hur du strutade gång på gång och hur du började med ett mål i ett par tre raka omgångar. Birgersson i all ära men jag tror definitivt mer på dig, och med super-Andrés i din närhet så kommer det här att bli jävligt skoj. 20 matcher, 1643 spelminuter, 82 minuter/match och nio mål. Det är helt ok, men liiiiite måste du öka 2014 ;)

BKV-Blogg säger HEJ och välkommen Adam, vi lär snart ses och då vill jag ha en varg-kram.


ps. Fundersam över övrigt, hallå!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar