fredag 22 augusti 2014

INFÖR HELGEN


EN SJULING - OCH 45 LAX 

Bollade lite med oddsen inför helgens omgång i div 2 NS, så här kommer ett oddsförslag och en snabbanalys av matcherna. Obs, jag kommer att gardera mitt tips och sänka oddset ;)


LÖRDAG

Skiljebo SK  (6) - Syrianska IF  (5)
Bara två poäng som skiljer lagen åt, kan bli hur spännande som helst. Skiljebo har två raka tremåls-förluster och behöver verkligen den här "trean" men fixar dom det mot ett Syrianska som åter igen torskade på övertid, mot tabelljumbon Spårvägen. SSK hade också en lite snöplig förlust senast mot Gusk där man bjöd på två självmål. 2-1 till Syrianska i våras.
Tippar X.

BKV Norrtälje  (4) - Sollentuna FF  (3)
Två lag på exakt lika många poäng och 10-4-4 på arton matcher. Kan det bli jämnare? Sollentuna kommer dock med fyra raka vinster och 11-1 i målskillnad mot ett BKV som förlorade senast i Västerås och som nu inte har gjort mål på 180 minuter. Så formkurvan ser ut att peka mot en tvåa i den här matchen, men vargarna har haft marginalerna emot sig så siffrorna för deras del ljuger lite. Mycket mycket viktiga poäng står på spel här och de lag som vinner har definitivt bästa chansen till div ett nästa säsong. Hjärnan säger kryss, hjärtat etta. 2-1 till BKV senast.
Tippar 1.

Spårvägens FF  (14) - Konyaspor KIF  (10)
Jumbon Spårvägen chock-vann senast borta mot Syrianska och tog sin allra första vinst för året, och jag antar att man är jäkligt sugna på en till direkt på det. Och här har man nog chansen mot ett gäng som hamnat lite i ingen-mans-land och som blandar och ger med resultaten. Ok det skiljer femton poäng mellan lagen trots fjortonde respektive tionde placeringar, men kan man slår förre tabellfyran så varför inte. 3-0 senast till Konyaspor.
Tippar X.

IFK Aspudden  (7) - Karlbergs BK  (13)
Aspudden som kommer med två raka femmåls-förluster (?), men Karlberg har det nog ännu motigare med tanke på fyra raka torskar och som nu har hamnat under nedflyttningsstrecket. Ett lag i kris med tanke på alla kort och en massa frustration, här krävs verkligen skärpning om man vill stanna kvar i tvåan. Vår-mötet slutade med tre pinnar för Aspudden efter 3-1 vinst, ska vi tro på en repris?
Tippar 1.

SÖNDAG

Värmdö IF (8) - Akropolis IF  (1)
Akropolis har trots sin serieledning faktiskt bara tre vinster på de senaste åtta matcherna, fyra kryss och en förlust i svenska cupen mot VSK, och senast lagen möttes så slutade det hela med 1-1. Men det var fem matcher sedan Värmdö vann och då med 5-4 hemma mot Kvarnsveden, och laget kommer varken att vinna serien eller åka ur, så hur är motivationen tro- Tror Akropolisianerna blir för svåra och dom vill säkerligen säkra tre poäng här.
Tippar 2.

Strömsbergs IF  (11) - Västerås IK  (9)
Ett surfande Strömsberg med två raka bortavinster över Konyaspor och Karlsberg har klättrat över kvalstrecket och som nu krigar för varje poäng blir svåra att slå. Men Västerås är bättre borta än hemma och slog serie-tvåan BKV senast med 1-0. Det här kan sluta hur som helst tror jag och Tierps-borna kommer nog att få valuta för inträdet. 1-1 i våras.
Tippar X.

Kvarnsvedens IK  (12) - Gusk  (2)
Tolvan Kvarnsveden med fem oavgjorda och bara en vinst på hemmaplan, och som inte har vunnit på tio omgångar (!) Möter ett Gusk som endast har förlorat en enda match och ligger i slagläge upp i topp med bara två poäng till ettan. Ja det här kan väl bara sluta på ett sätt eller kan KIK:s kvalplats motivera till att man tar tag i det hela och sänker ett förmodligen redan segervisst Uppsala? 2-0 till Gusk senast.
Tippar 2."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar