torsdag 20 november 2014

BKV REDAKTIONEN


BKV REDAKTIONEN - OCH EN MASSA RYKTEN

Ni följer väl BKV Redaktionen där silly-seasons-ryktena pågår för fullt. Vad ska man säga om dom som ryktas vara på väg in till BKV, såg Andrés nämnas igen, kan det verkligen vara aktuellt? Sala-spelare och Jonas Olsson från IK Frej, en Stahre till, en Makolli till och Hägg från Strömsberg skulle ju inte vara helt fel osv osv... spännande.

Andreas Lindström

Utvandrarna är bland annat ett par tre killar som redan tidigare har lämnat BKV en gång, och lite snopet sen att Zlotnik också försvinner efter bara en säsong. Andreas Lindström slutar, lägg av mannen, aldrig! Och vilka tunga avbräck om Emil Skogh, Kim Askebris och Andreas Bellander flyttar, låter lite ledsamt tycker jag. Och till slut så ser man att Assisterande tränaren Christer Lundin slutar, tråkigt.

Christer Lundin

Som sagt, det rör på sig verkar det som... fortsätt håll koll på sidan så ser ni om det dyker upp någon som kanske blir klar för in respektive ut-flytt. Spännande att se vad som händer de närmaste månaderna, det är ju snart januari igen och sen bara några månader till seriepremiären ;)

Kim Askebris


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar