lördag 5 mars 2016

ENSKEDE IK VANN

BKV FÖLL - MOT ETT STABILT ENSKEDE

Det såg ut att vara ett revansch-suget Enskede som äntrade planen idag efter senaste 1-6 förlusten, och man fick också ett relativt snabbt ledningsmål. Sen slarvade BKV bort bollen på den lite känsliga högerkanten och då satte man dit 0-2 väldigt enkelt, och innan halvtidsvilan tryckte EIK in 0-3, åter igen ett enkelt mål sett ur varg-ögon. Men målet i sig var en riktig stänkare och snyggt gjort. BKV agerade lite lojt under första halvlek, saknade den vanliga glädjen och energin, känslan.

Andra halvlek ryckte BKV upp sig men det var svårt att hålla jämna steg med motståndarna som hade snabba fötter och resliga spelare, backlinjen var huvudet högre på det mesta och BKV kom aldrig till några riktigt farliga situationer. En straff kunde domaren dock ha blåst men han avstod och det blev inga fler mål. Killarna behöver absolut inte skämmas för resultatet då det ändå var jämnare än vad siffrorna säger, och med tanke på att man faktiskt saknade några viktiga pjäser idag så gör man det helt ok tycker jag. Nästa helg får vi kanske se Bellander, Westberg, och Stahre igen, kan bli skoj. Skoj var det också att få se Kim, Pettsson och Noi på planen idag.

Tack för idag spelare, stab, samt motståndare!