söndag 10 september 2017

OMGÅNG 21 SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 21 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
- 9 spelare avstängda i nästa omgång.
- 26 gula kort och 1 rött utdelades.
- 14 gjorda mål totalt.
- 20 kr insats på rätt "sjuling" hade gett dig 8.356 kr.
- 627 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BK Forward - Syrianska IF   5-0
Mål: 1-0 A Filho 2, 2-0 E Björndahl 16, 3-0 E Björndahl 40, 4-0 E Björndahl 77, 5-0 E Türken 78
Kort: SIF: J Bahar, B Alic, S Barley (tredje avstängningen)
Odds: 1,10
Publik: 175
Klass-skillnad. Serieledarna BK Forward bara gäspar ut bottenlaget Syrianska och kapten Björndahl styr skutan med ett hat-trick och toppar nu skytteligan, vilken lirare. Jag sa det från omgång ett och säger det fortfarande, Forward vinner serien och går upp. Ok det är fem matcher kvar och faktiskt bara tre pinnar ner till lokalkonkurrenterna Karlslund men nej, det här tappar dom inte med tanke på resterande motstånd, lagmoral och kunskap. Syrianska däremot har nu hela åtta poäng upp till strecket och lär inte komma upp över det, vad hände i den klubben? Förresten, kapten Björndahl i hemmalaget blev den åttonde spelaren i serien att göra ett hat-trick i år.


BKV Norrtälje - IFK Lidingö   1-0
Mål: 1-0 S Shhab 
Kort: BKV; T Skough (avstängd) -- IFK: D Olsson, W Wiking rött (avstängd)
Odds: 2,55
Publik: 124
BKV gör det. Tar dom där tre superviktiga poängen även om det satt hårt åt, en mycket jämn match där det lika bra kunde ha slutat 0-0 eller 0-1. Men när Wille Wiking drog på sig sitt andra gula kort i slutet av matchen slängde BKV i turbon och inbytte Shhab smällde in vinstmålet med bara knappt fem minuter kvar. Det här var en måstematch för hemmalaget och det löste man på bästa möjliga vis, Lidingö däremot har ju inte så mycket att spela för längre men är ett väldigt bra lag så det skulle inte förvåna om man besegrar Skiljbo nästa helg.


Eskilstuna City - Gamla Upsala   2-0
Mål: 1-0 P Alkoyun 67, 2-0 M Kargbo 86
Kort: EC: M Diaby, A Chaouche, J Salmon -- GU: D Yaldir (andra avstängningen)
Odds: 1,75
Publik: ?
Eskilstuna sprattlar till . Planen Fyra nya spelare i laguppställningen kanske hjälpte Eskilstuna till en seger efter fyra raka matcher och bara en poäng, eller var Gusk bara sämre än vanligt. Jag har ingen koll mer än att debutanten Michael Kargbo fick äran att göra nittio minuter och tackade för det med att göra 2-0. Gusk verkar helt under isen och har inte vunnit på sex omgångar nu, och tack vare det så är man nu inblandade i nedflyttningsstriden. Det ser inte bra ut.


IFK Aspudden - FC Gute   2-1
Mål: 0-1 S Zzimula 10, 1-1 V Stigenberg 29, 2-1 I Birgersson 65
Kort: IFK: T Hermansson, V Stigenberg, C Alpek, W Tallén, P Abdulla (avstängd) -- FC: K Wickman (andra avstängningen)
Odds: 3,25
Publik: 75
Gute floppar. Ska inte säga att FC Gute gjorde det dåligt eftersom jag inte såg matchen men det jag har sett av Aspudden i år så drar jag mina egna slutsatser. All cred till hemmalaget som står upp och trots ett tidigt underläge vänder det hela och vinner. Riktigt bra gjort. Gute kommer nu att få inrikta sig på att försvara en tredjeplats i tabellen för något annat finns inte, så där lagom roligt liksom när man hade allt i egna händer för bara ett par veckor sedan.

Karlslunds IF - Skiljebo SK   1-0
Mål: 1-0 A Molin 68
Kort: KIF: S Nydén, G Kopkin, S Amin -- SSK: L Svensson, D Grabus, J Böckert, A Åström, P Collander (avstängd)
Odds: 1,75
Publik: ?
Hej då Skiljebo. Karlslund stod upp och tog hem dom tre poängen i toppmötet mot Skiljebo, det betyder att KIF fortfarande har chansen till serie-avancemang medans Skiljebo brände allting. Skyttekungen Adam Molin smäller in sitt fjortonde mål för säsongen och imponerar stort. I övrigt kan vi notera att det var hård kamp och många varningar, domaren delade ut hela åtta stycken och värst drabbad blev Pontus Collander som fick årets tredje kort och är avstängd nästa helg.

Strömsbergs IF - Karlbergs BK   1-0
Mål: 1-0 E Lindgren 87
Kort: SIF; T Lööf -- KBK: R Olivares, A Maya, R Olivares (tredje avstängningen)
Odds: 4,10
Publik: 78
Emil Lindgren. Lagets bäste målskytt blev stor matchhjälte när Strömsberg brottade ner ett formsvagt Karlberg med bara tre minuter kvar på match-uret. Hemmalaget tar superviktiga poäng i bottenstriden och Karlberg åker på sin fjärde förlust på de fem senaste matcherna, det är riktigt dåligt och visar på att lagmoralen ligger på noll just nu. Inget att spela för, ingen glädje, ingenting. Och busen Roman drog på sig sitt sjätte gula för i år och lär nu få minst tre matchers avstäning med tanke på sitt röda kort också. Men som sagt, jubel i Tierp och den här segern kan innebära nytt div 2 kontrakt, grattis Strömsberg.

Sundbybergs IK - Håbo FF   0-1
Mål: 0-1 D Al-Saed 66
Kort: SIK: H Agai (avstängd) - HFF: H Debesay
Odds: 3,65
Publik: 175
Håbo gör det. Omgångens viktigaste match slutade med en bortaseger och nederlagstippade Håbo gick segrande ur striden. En oerhört viktig tre-poängare stod på spel och Sundbyberg orkade inte stå emot gästande Håbo och nu blir det verkligen svårt att reda ut det hela för återstående matcher är långt ifrån lätta. Ok Håbo har det inte lättare, man kan säga att båda lagen kommer att få ett helvete att på slutet med matcher mot Forward, Karlslund, Gute osv. Och med tanke på att det är hela fem lag som krigar om att inte åka ur så blir det nu kniven mot strupen.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar