lördag 18 augusti 2018

ORÄTTVIST OAVGJORT

BKV:S SVIT FORTSÄTTER - FJÄRDE RAKA UTAN FÖRLUST

Det blev tyvärr oavgjort i dag mot gästande Gamla Upsala efter det att Gusk kvitterat till 1-1 med bara tio minuter kvar att spela, och BKV inkasserar sitt tredje raka 1-1 resultat. Gusk äger första fem minuterna men landar sedan i brygga resten av första halvlek då BKV kämpar och kämpar i medvinden men något mål blev det inte. Gusk spelade väldigt okonstruktivt med felpassningar och ständiga långbollar så det var inte mycket till spel frän deras sida. I andra halvlek så smäller till slut Frederic Kayembe in ledningsmålet efter värsta trycket mot gusk-målet. Nämnas ska att Gusk då hade fått Hampus Lundin skrikit till sig ett rött kort så man var en man mindre på plan. Men som sagt, Gusk lyckades få in bolljäveln till slut i alla fall och inte kan man säga att det var speciellt rättvist sett till hela matchen, BKV borde ha vunnit detta men brände lite för mycket tyvärr. Lägg sen till att domar-uslingen inte vågade blåsa för BKV-straff med bara fem minuter kvar, den var helt solklar fem meter ifrån mig. (Såg inte situationen med knuffen på Jonte Gillberg men enligt många en straff även det). Uselt dömt!