lördag 20 oktober 2018

SORGLIGT MEN SANT

BKV UT UR DIV TVÅ - BARA EN SEKUND FRÅN NYTT KONTRAKT

Det som hände i dagen bortamatch mot Karlbergs BK är knappt man orkar skriva om, BKV har 0-0 fram till sista minuten, minut 93. Och då får hemmalaget en straff som man också sätter dit och vinner med 1-0 då domaren blåser av det hel direkt efter straffmålet. Så efter fem raka års spel i division två så rasar nu Norrtälje ner i "trean". SJUKT SJUKT TUNGT!!

För det jävliga var att om det hade blivit oavgjort så hade BKV klarat nytt kontrakt tack vare bättre målskillnad gentemot Bollnäs som nu passerade BKV och får kvala. Starkt att vinna med 0-4 borta mot Mora, som dock kanske ställde ut en omotiverat b-lag eftersom dom redan var klara. Fan KB, kunde ni inte ha missat straffen, ni hade ju redan kvalplatsen till ettan klar eftersom Stocksund förlorade och Lidingö bara kryssade. Ok grattis KB till andraplatsen och lycka till i kvalet.

Jag vill i alla fall passa på att tacka spelarna i BKV för denna säsong trots det mycket tråkiga avslutet, jag hoppas verkligen att vi alla tar nya tag 2019 och ser till att det här glömmer vi fort. Lider så hårt med er!

Seriesammanfattning, statistik osv kommer inom någon vecka. Det kommer även en full redovisning på samtliga division två serier totalt, spännande läsning utlovas. Håll koll.

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"