lördag 23 februari 2019

FÖRLUST MOT TÄBY FK

TENNISSIFFROR - NÄR BKV FÖRLORADE IDAG

Det blev kanske lite väl onödigt stora siffror idag på resultattavlan när BKV Norrtälje mötte Täby FK i en träningsmatch, 3-6. En match där TFK öppnade bäst och pressade på hemmalaget redan från avspark, och det resulterade också i ett mål efter bara tre spelade minuter. TFK gör sedan 0-2 och ser ut att segla ifrån ett lite småvirrigt BKV. Men sedan vänder matchbilden lite och BKV sätter dit 1-2 genom Freds iskalla lobb över målvakten och sedan trycker Emil in kvitteringen efter en halvtimmes spel.

Andra halvlek bjöd på stundtals slarvig fotboll från båda håll periodvis, men Täby gör tre raka mål och det kändes lite som BKV blev lite väl stillastående ett tag. Täby var mycket effektiva i sitt spel och kontrade snabbt och målmedvetet när BKV gjorde misstagen. Fred reducerar till 3-5 varpå gästerna sätter dit slutresultatet 3-6 i slutminuterna.

Summa summarum: Bra spel blandades med sämre, spelarprestationerna likaså, alla kan betydligt bättre och det kommer att komma framöver. Sex insläppta mål är inte godkänt men jag är övertygad om att det inte kommer att ske i en seriematch. Så upp med hakan och kämpa på, tack för matchen.

Resultat: 3-6
(0.-1 4, 0-2 23, 1-2 F Kayembe 25, 2-2 E  Freij 30, 2-3 48, 2-4 62, 2-5 71, 3-5 F Kayembe 73, 3-6 87)
Startelva: Simon A, Oskar, Simon S, Emil F, Frederic, Linus L, Max, Erik, Zacke, Alexander, Linus Dahlgren (mv)
Avbytare: Axel M, Raiko K, Andreas I, Adam K