lördag 28 maj 2022

OAVGJORT MOT SUMPAN

OAVGJORT HEMMA - MOT SUNDBYBERG

Det blev en poäng för Norrtälje hemma mot gästande Sundbyberg efter 1-0 i femte minuten av Shakew (så klart), och 1-1 i sjunde.

Saxat från BKV:s hemsida
Tredje matchen på en vecka, för motståndet hemma på KG stod Sundbybergs IK. Betydligt färre åskådare än i onsdags men med ett betydligt stabilare väder - regn under 90 min.
Många trötta kroppar efter en tuff vecka, men lika förutsättningar för motståndaren. Det blev mer av en kamp idag än skönspel. Vi är lite bättre än Sundbybergs i förstå halvlek och med "neutrala" ögon får man nog säga att det är tvärtom i andra halvlek, där vi slarvar mer i passningsspelet och vinner betydligt färre "andrabollar" än i första. Målmässigt sker allt under matchens första sju minuter. Vi tar ledningen efter mål av Shakew i 5:e minuten och de kvitterar efter tre hörnor på raken i 7:e min.
Vi får med oss 7 poäng av 9 under denna vecka och det är klart godkänt. Nu har vi en dryg vecka matchfri - det ger oss bra möjligheter till rehabilitering och återuppbyggnad av trötta muskler.