torsdag 13 april 2023

OAVGJORT I SERIEPREMIÄREN


BKV NORRTÄLJE KRYSSADE I PREMIÄREN

Bloggen gör ett litet försök till come-back eftersom serien nu har startat upp igen, jag vet inte hur många som följer den längre men förhoppningsvis finns det väl några. Besöksantalet ökar i alla fall. Och någon kompensation från klubben krävs som vanligt inte, måhända en friplåt till jubileumsfesten, man har ju varit med i ett antal år nu liksom.

Vad hände i helgen som gick då?
Jo, inget av hemmalagen förlorade i årets första omgång av division 3 norra, fyra vinster och två oavgjorda. Sjutton mål. Ett hat-trick. Tjugosex varningar och två utvisningar, och två straffar. Bara fem lag från förra året deltager och dom sex nya lagen in i serien är Fanna BK, Märsta IK, IK Frej Täby, Rinkeby United, IFK Västerås och Västerås IK


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 1

Norrtälje - Gusk  1-1
0-1 K Kambusi 44, 1-1 A Slätis 61
Hemmalaget ställde upp med hela åtta nya spelare i truppen mot gästande Gusk, extra skoj att se Bagger och Storäng tillbaka igen. Och åter igen så blev det som vanligt stenhårt på planen. Dom fem senaste mötena nu är som följer, 1-1, 1-1, 0-1, 1-1, 1-1. Matchreferat finns att läsa på BKV:s hemsida eller Gusk:s.

IFK Västerås - Västerås IK  1-1
0-1 E Zakariasson 24, 1-1 J Andersson straff 42
Derbyt i Västerås slutade inte helt oväntat med ett oavgjort resultat. Ingen fakta att tillgå tyvärr.

Täby - Rinkeby  3-0
1-0 M Hansson 8, 2-0 A Awad 78, 3-0 O Ågren 86
Täby-ledning redan efter åtta spelade minuter, och när sedan Rinkeby drog på sig en utvisning så orkade man inte med att hålla stången. Två mål till i andra halvlek för hemmalaget renderade i en stabil 3-0 vinst för Täby. Matchreferat på Rinkebys Facebook sida HÄR.

Enköping - Märsta  3-0
1-0 SM 6, 2-0 J Lindgren 45+1, 3-0 A Persson Njie 48, 3-1 S Alfarhan 75
Det tog bara sex minuter att göra sitt första mål i division tre för i år, fast tyvärr i eget mål då. Och efter 48 minuter så kunde Enköping rulla hem det hela säkert. Även om Märsta lyckade reducera med knappa kvarten kvar så blev det inte mycket mer än så. Matchreferat på ESK:s hemsida

Procyon - Fanna  2-1
1-0 M Ahmed 31, 1-1 A Larsson 64, 2-1 E Karlstrand 75
Har inte några matchfakta alls. Tyvärr.

Spånga - Bollstanäs  3-1
1-0 A Carlsson 15, 1-1 A Hamberg 37, 2-1 A Carlsson 44, 3-1 L Hägvall 66, 4-1 A Carlsson 80
Årets första hat-trick redan i första omgången, snyggt jobbat Arvid Carlsson. Omgångens grinigaste match med totalt 5-5 i varningar och en utvisning för Bollstanäs. Matchfakta på Spångas hemsida HÄR, eller HÄR på Bollstanäs hemsida. Gillar BSK:s självförtroende om att vara ett topplag i år.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar