lördag 30 juli 2011

DIVISION 2 NS - OMG 12

HALV OMGÅNG SPELAD

Här kommer en snabb summering av lördagens runda i div 2 NS som spelades idag, men det var bara hälften av matcherna som spelades. Skönt dock att seriespelandet åter igen är igång, och att det för BKV:s del så såg hyfsat ut resultatmässigt.

Spårvägens FF - Falu FK  1-0
Bottenmöte där Spårvägen vinner, en nackdel är att Spårvägen gick upp på samma poäng som BKV. Men en fördel är att Falun inte drog iväg utan hänger inom räckhåll för BKV. Så viktigt att det inte händer oroliga saker här nere i bottenskiktet just nu, och att BKV ta några viktiga pinnar inom kort. Svårt mot ESK men nu gäller det att ha tålamod och visa kyla, ingen panik, låt matcherna komma i lugn och ro ;)

Kvarnsvedens IK - Skiljebo SK  0-2
Bra för BKV att KIK inte vann och passerade oss, men att ta poäng mot formtoppade Skiljebo är det nog få som gör just nu. Just nu är man alltså i serieledning och om BKV spöar ESK så behäller man den, så vi kan väl hjälpa dom lite med det hehe ;)

Gamla Upsala - Sandvikens IF  1-1
Snålspeladende Gusk lyckades åter igen gneta till sig en pinne och det är bara att gratulera till det konceptet, hoppas dom som betalde inträdet var nöjda bara. Men banne mig om det inte ser ut att räcka långt i årets serie, bara en förlust på tolv omgångar tyder på det. Sandviken borde väl kunna bättre, fast jag tror inte dom på långa vägar är borta från serievinsten.

BKV-Blogg tycker till om svensk fotboll ikväll.... fortsättning kommer....


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar