lördag 18 februari 2012

BKV VANN TRÄNINGSMATCH


STABIL VINST FÖR BKV - URSVIK ORKADE INTE STÅ EMOT

Dagens träningsmatch mot gästande Ursviks IK slutade med en stabil 3-0 vinst för BKV. Kanske lite väl "darrigt" dom första tio minutrarna men efter det att Ludde satt 1-0 efter ungefär en kvart så växte hela laget in i matchen och det såg genast bättre ut. Tycker dock att Ursvik pressade högt och bra trots att man inte alls hade samma teknik och fart som BKV, men ju längre matchen led så verkade orken tryta mer och mer. Tyvärr väldigt mycket slarviga passningar utan adress och en hel del "bolldräll" där man inte släpper i tid, men vi skyller på "ringrostighet".

I andra så blir det mycket BKV och när Ludde i ca 65:e minuten ska bredsida in 2-0 kommer mittbacken och slår ut bollen med handen... rakt ut till en fri Herman som enkelt får göra mål. Herman gör sitt andra mål i ca 80:e och matchen slutar alltså 3-0, och "Bullen" får hålla nollan, grattis ;) Totalt sett en bra insats av hela laget tycker jag med tanke på så här pass tidigt på året, det finns massor att ta ut av vissa spelare och jag är övertygad om att det kommer att bli en bra säsong för BKV. Kul!

"Riktigt referat lär komma på BKV:s egna hemsida, mitt svammel är ju inte mycket att luta sig emot om man säger så hehe. Jag är ju bara där för att kolla in den egna "avkomman", nä skoja bara, men en personlig snabb-analys är att jag är mycket nöjd över att han är inblandad i två av två mål (då han är på planen).

BRA SPELAT GRABBAR!!

Lite hårvård av Hauta


Skoogen smäller på

Liten men trogen publik, svinkallt på Spc som vanligt

Sellin har full koll

Herman krigar till sig bollen

Vad händer här?

Ursviks mittback i lätt panik

Samma kille varnad vid 2-0 målet... varför ej rött?

Sebbe som toppforward mot ja....

Herr Ordförande

Rensning a´la tipsextra 1979

Stilstudie på Herman

Dommarjä.... nä, skoja. Jag gillar Kjelle ;)

Ful spark efter avblåsning gav bara gult

En bra dag på jobbet... tack för kaffet BKV

 
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar