söndag 19 augusti 2012

BKV U19 VANN

JÄMNT OCH SPÄNNANDE - NÄR BKV BESEGRADE NYKÖPING

Det blev tre sköna poäng idag när BKV spelade match i Juniorallsvenskan mot gästande Nyköping BIS. Slutresultatet skrevs till 3-2 efter det att alla målen tillkommit i första halvlek och vinstmålet sattes dit av Johannes på en hörna i 45:e minuten. Första målet (1-0) gjordes av en pigg Abbe på pass av Ludwig och det andra (2-1) av Ludwig som dunkade in den med vänstern, ass Skoogen. Tilläggas bör väl också att BVK hade ett par i virket samt ett riktigt bra läge som "brändes".

Andra halvlek stod och vägde nästan konstant och jag tycker BKV faller lite väl långt hem ibland, nu skall det dock påpekas att det var ruggigt varmt och kvavt. Så orken tröt mer och mer på alla där ute på planen, tung-sprunget. Plus att det blev en del byten som kanske drog ner matchtempot. Men tio av elva slet stenhårt och förtjänade verkligen den här vinsten idag, och jag ger ett extra plus till Abbe, Johannes och Ludde för deras "skapande" idag. Sam för alla sina försök och Skoog som jobbade som en pitbull där bak.

Bra Krigat idag killar och vi önskar Nyköping en trevlig resa hem... dock utan en enda poäng.

BKV-referat HÄR.

Ett matchresultat till som redovisas idag från JA är tungviktsmötet mellan Älvsjö AIK och Assyriska FF. Matchen slutade 5-4 till Älvsjö efter det att Assyriska hade en 4-0 (!) ledning efter 38 minuter. Snacka om vändning, grymt!

Sebbe, bra idag... lite hmmm på första målet kanske ;)

Herman slet på i vanlig ordning

Svecke jobbade stenhårt, utgick med kramp i slutet

Skoog var tung idag, bra jobbat!

Ja... en hörna typ haha

Nyköpingsspelare får kort för eftersläng. Dumt!