lördag 8 mars 2014

STOR-SEGER MOT EKERÖ

 
EN IKON I NORRTÄLJE - OCH EN VINST PÅ DET

Den första man möter uppe på konstgräset idag är en livs levande legend, Pascal Pagge Simpson, numera tränare i Ekerö IK. Det blev hej hej och breda leenden och så var den dagen räddad kände jag och mindes många många matcher med honom, vilken IKON!!(Pagge köttar in 1-0 mot Barcelona på Nou Camp, vilket minne. Tack!!)


(Två mål och tre assist mot IFK Göteborg, jag var så klart där och bara njöt ;) Tack igen!)


Matchen BKV Norrtälje - Ekerö IK då, ja jag hann bara se första halvlek och det i strålande solsken och det såg bra ut. Lite hafsigt från båda sidor, många höjdbollar och tok-rensningar, och jo det var en hel del chanser också. Anton gör en svettig räddning och håller nollan halvleken ut. Adam missar årets läge ;) Andreas Bellander hade också en riktig målchans men hann inte dit med skallen, Lindström kom i friläge men sköt rakt på målvakten efter lite tvekan. Men sen kom 1-0 efter det att Kim smekt ut bollen till Viktor som enkelt kan sätta dit den. Tyvärr så blev Daniel P utvisad efter en friläges-situation, lite hårt dömt kanske men ändå ok. Jag hade gjort precis likadant Pettsson, bara så du vet. Kom igen ;)

Andra halvlek ägs till större del av BKV, och Andreas Bellander gör 2-0 i 61:a minuten, Kevin 3-0 i 74:e och Andreas Lindström 4-0 i 78:e. Sluresultatet bleb till slut 4-1 till BKV, en stabil laginsats som bådara gott inför framtiden...
Tack för en bra match Vargar, det ser bra ut! Oskar

 AJ!

 Kim

 Kapten Bellander

 Andreas Lindström fri

... men bommar tyvärrTom

Andreas L


BosseFredda


Och här åkte Pettsson ut


Adam bränner ett friläge... fan min mormor hade rullat in den ;) ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar