STOR-SEGER MOT EKERÖ

EN IKON I NORRTÄLJE - OCH EN VINST PÅ DET

Den första man möter uppe på konstgräset idag är en livs levande legend, Pascal Pagge Simpson, numera tränare i Ekerö IK. Det blev hej hej och breda leenden och så var den dagen räddad kände jag och mindes många många matcher med honom, vilken IKON!!

(Pagge köttar in 1-0 mot Barcelona på Nou Camp, vilket minne. Tack!!)

(Två mål och tre assist mot IFK Göteborg, jag var så klart där och bara njöt ;) Tack igen!)

Matchen BKV Norrtälje - Ekerö IK då, ja jag hann bara se första halvlek och det i strålande solsken och det såg bra ut. Lite hafsigt från båda sidor, många höjdbollar och tok-rensningar, och jo det var en hel del chanser också. Anton gör en svettig räddning och håller nollan halvleken ut. Adam missar årets läge ;) Andreas Bellander hade också en riktig målchans men hann inte dit med skallen, Lindström kom i friläge men sköt rakt på målvakten efter lite tvekan. Men sen kom 1-0 efter det att Kim smekt ut bollen till Viktor som enkelt kan sätta dit den. Tyvärr så blev Daniel P utvisad efter en friläges-situation, lite hårt dömt kanske men ändå ok. Jag hade gjort precis likadant Pettsson, bara så du vet. Kom igen ;)

Andra halvlek ägs till större del av BKV, och Andreas Bellander gör 2-0 i 61:a minuten, Kevin 3-0 i 74:e och Andreas Lindström 4-0 i 78:e. Sluresultatet bleb till slut 4-1 till BKV, en stabil laginsats som bådara gott inför framtiden...
Tack för en bra match Vargar, det ser bra ut!