onsdag 25 juni 2014

LAGENS HEMSIDORHEMSIDOR - DIV 2 NORRA SVEALAND

Här har ni en högst personlig lista på alla lagens hemsidor. Efter att surfat in på respektive lags hemsidor ett antal gånger så har man ju insett hur en del verkligen jobbar "där inne" och det är ett uppskattat jobb som de flesta dock förbiser. Gjorde en bedömning efter utseende, innehåll, upplägg, aktivitet och uppdateringsmässigt. Men oavsett vad som står och vad jag tycker så anser jag att ALLA ni som jobbar med hemsidorna är grymma, en stor stor ros till er för det arbete ni lägger ner, jag vet ju vad som krävs.
TACK för att ni skriver och fortsätt med det!!


1. Syrianska IF
Snygg och enkel hemsida med mycket utförliga matchreferat och aktuella bilder, gillar hur snabbt man levererar även om just den biten kunde utföras liiite snabbare. Utförliga texter och en hel del annat smått och gott. Bra jobbat där Kristoffer Lövberg!
1. Akropolis IF
Stilrent och proffsigt upplägg där enkelheten är hur smidig som helst, bra stats och spelaröverblick och mycket bra med klassiska matchreferat. Kanske lite svaga bilder men dom finns där i alla fall till skillnad mot andra sidor. Hyfsat rappa med uppdateringar också, jättebra.
1. Västerås IK
Den först laget.se-sidan kommer på plats tre och det för att Västerås skriver massor om matcherna, länkar vidare och har ofta lite skriverier innan matcherna. Gillas mycket när lagen är så pass aktiva och kunniga. Ingen större besöksstatistik med tanke på stor stad osv men som sagt, en sida med kärlek.
4. BKV Norrtälje
BKV uppdaterar relativt snabbt och skriver utförliga matchreferat, ibland med "glimten i ögat". Håller hemsidan uppdaterad i den mån det går på laget.se och har det man behöver veta enkelt överkomligt. Ett av laget.se-gängen med flest besökare faktiskt.
4. Karlbergs BK
Hemsidan känns vid första anblicken lite tråkig men sen inser man att den är behaglig att läsa runt på, enkelt men rakt liksom. Ibland behöver det inte "blinka" överallt. Innehåller det mesta och har relativt utförliga referat samt även bilder, och det gillar vi ju. Litet minus för sena uppdateringar ibland.
4. Skiljebo SK
Laget.se igen men fungerar bra ändå, upplevs som ganska fullständig och har bra uppdateringar även om det bara verkar vara en gång i veckan. Mycket bra matchreferat och man får oftast veta det man vill. Väldigt få besökare på sidan dock.7. Strömsbergs IF
Lite som Gusk, BKV och Skiljebo, en laget-sida där man uppdaterar bra men matchrefererar sällan eller aldrig. Man väljer istället att länka till UNT och Arbetarbladet som skriver aktivt om lagets framfart.
7. Spårvägens FF
Rörig hemsida och det ett tag innan man enkelt kommer dit man vill, men det upplevs som lite gyttrigt. Men vill man ha referat så finns det alltid där då man jobbar aktivt med matcherna. Bra jobbat helt enkelt.
7. IFK Aspudden
Lite som Spårvägens sida men inte lika rörig även om jag upplever den som ganska trist. Jättebra matchreferat med utförlig text, fast det är kanske inte världens snabbaste uppdateringar men sällan mer än en dags väntan.
7. Gusk
Påminner om Skiljebos laget-sida men här väljer man att skriva betydligt mindre, om man nu inte har gjort en riktigt bra match. Lite allmänt tråkig men förmodligen hittar du det vill ha här om du letar runt en stund.11. Värmdö IF
En väldigt enkel hemsida men bra för att man skriver aktivt, men det är lite för lite och lite för sena uppdateringar. Annars helt ok sida
11. Sollentuna FF
Har en fin hemsida men varför så långsamma med uppdateringar, och ibland ihopslagna referat i en ganska rörig "miljö". Och laguppgifter är ju så gott som obefintliga, lite trist men kanske med vilja.
11. Kvarnsvedens IK
En lite speciell sida som jag personligen tycker är feluppbyggd från början, kunde vara mycket roligare att surfa in på. Har visserligen matchreferat men inte många meningar, känns lite lojt, ljummet.

14. Konyaspor KIF
Borde i stort sett bara lägga ner sin hemsida, vilket jag tycker vore tråkigt med tanke på alla fans osv. Men sex uppdateringar på typ ett år är ju på gränsen till löjligt dåligt. Stort minus.... eller finns ni någon annanstans?"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar