torsdag 24 juli 2014

SNART KICKOFF IGEN

Bild: Syrianska IF

TVÅ DAGAR KVAR - SEN BÖRJAR SERIEN

Snart lördag och då kör division 2 NS igång igen, äntligen säger jag för visst är det väl fler än jag som har saknat den ett tag nu. Tyvärr blir det en väldigt ryckig omgång direkt, men som sagt på lördag är det i alla fall två matcher och sen lite spridda skurar under veckan.

Lördag 26/7
Gusk - Strömsbergs IF
Tabell-fyran mot näst-jumbon, ska väl inte kunna sluta på annat vis än hemmaseger, eller? 1,40 för en etta och 5,50 för en tvåa, Svenska Spel verkar i alla fall rätt säkra på hur det ska gå och det kanske inte är så konstigt när man inser att Strömsberg inte har vunnit en enda bortamatch i år. Och SIF förlorade även sin träningsmatch hemma mot Söderhamns FF med hela 0-5, läs mer HÄR.

Kvarnsvedens IK - IFK Aspudden
Tolvan mot sjuan och ett Kvarnsveden som behöver varenda ynka poäng kan ju bli spännande. Men det lär bli tufft med tanke på bara en hemmaseger under året, Aspudden har däremot inte förlorat en match hemma men är lite sämre borta. 2,08 för hemmaseger och 2,73 för bortavinst gör detta ganska spelvärt.
(Aspudden summerar vårsäsongen HÄR)


Söndag 27/7
Akropolis IF - Karlbergs BK
Serieledarna Akropolis är obesegrade hemma och lär väl vara det efter den här omgången också, 1,40 för en etta är lågt och visst Karlberg är ju elva i tabellen och dessutom blivit av med skytteliga-sexan Filip Lagerstedt som gått till Vasalunds IF under sommaruppehållet.

Konyaspor KIF - Västerås IK
10:an mot 9:an och bara en enda poäng som skiljer lagen åt, båda gängen har dock en ganska stor lucka upp till dom andra åtta så här lär det bli kriga av. VIK genrepade mot Eskilstuna United och lyckades nå oavgjort 2-2 efter ett 0-2 underläge. Är Culcu i hemmalaget på spelhumör så får "Vikarna" det svårt.

Sollentuna FF - Spårvägens FF
Jumbon Spårvägen med 4-20 i målskillnad och sex av sex förluster på bortaplan lär ju knappast ha något att hämta mot Sollentuna som spöade topplaget Södertälje FK (div 2) i en träningsmatch med hela 5-0. Ettan betalar 1,23 gånger insatsen, spela löningen.


Tisdag 29/7
Syrianska IF - BKV Norrtälje
Endast tre pinnar skiljer dessa två lag åt så det blir väldigt spännande att se hur den här matchen slutar. BKV är oerhört starka borta och har revansch i sikte efter SIF-förlust i hemmapremiären i våras, och syrianerna tappade sin konstanta andraplats i de två sista omgångarna men jag tror inte att man ska stirra sig blind på det. Det här blir tufft för vargarna och jag är nöjd om man kommer hem med en pinne ;)
(Två träningsmatcher, Syrianska - Sandviken 0-0, BKV - Stahre Academy 3-2)

Onsdag 30/7
Kvarnsvedens IK - Västerås IK
En "hängmatch" från vårsäsongen som Västerås inte kunde spela och som därmed blev framflyttad.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar