lördag 13 september 2014

GUSK-TORSK

TUNG FÖRLUST - MOT SERIETVÅAN GUSK

BKV Norrtälje tappade nog alla chanser att kliva upp en division idag, och det mot ett otroligt tråkigt Gusk som dock var äckligt effektiva. Det hela slutade 1-4 efter det att killen på bilden, Joel Rydstrand kvitterat i andra halvleks första minut, men det hjälpte inte idag trots att vargarna ryckte upp sig rejält i andra efter en riktigt tafatt första halvlek. 1-2 kom dock som en kalldusch efter bra BKV-press, en uselt dömd frispark som resulterade i mål. Det kändes som att matchen stod och vägde där och att BKV hade tagit tag i taktpinnen. Tungt! 1-3 och 1-4 kommer i matchens sista tio minuter och då kändes det som att BKV tyvärr hade gett upp det hela.

Skriver inget mer om matchen, ni får kolla upp matchreferaten på respektive klubb-sida senare. Är lite lätt besviken på inställningen men man ska inte kritisera vargarna för det, Gusk var bra men absolut inte övermäktiga, deras boll-kladdande borde vi ha utnyttjat med hårdare press och mer jävlar anamma. Ja dom var bra men jag har väl aldrig gäspat så mycket på en match i år som idag, för det där rullandet i backlinjen och målvaktens icke existerande utsparkar kändes väldigt udda måste jag säga, jag skulle inte köpa årskort till deras matcher om jag säger zzzzå.

Men jag är i alla fall otroligt nöjd över killarnas säsong så här långt, en sjukt bra insats som nykomling bland alla dom här hårdsatsande lagen. Nu glömmer vi den här matchen och åker ner till Stockholm nästa helg och spöar skiten ur Spårvägen. Kom igen vargar <3

Västerås IK - Syrianska IF  2-2

ps. förlåt alla ni andra som inte kom med på bild idag, nästa gång ok ;)

Sebbe

Emil

Sebbe igen

Simon

Dagens bästa... Andreas Bellander... igen :)

"Garre", en hyfsad keeper men det var det skummaste målvaktsspel jag har sett på länge