söndag 12 oktober 2014

OMGÅNG 26 - SLUTTABELL
Division 2 NS - Omgång 26

Här kommer en enklare sammanfattning av omgång tjugosex i division 2 NS. Jag gör som tidigare och lägger in en länk på respektive lag så kan ni se deras egna matchreferat från hemsidorna. Dom som inte är "klickbara" har ingen uppdatering eller helt enkelt en usel hemsida och refererar alltså inte eller väldigt väldigt sent, märkligt nog mest dom lag som förlorar... och då nämner jag inte ens Konyaspor som är sämre än sämst. Finns dom?

GRATTIS AKROPOLIS TILL SERIESEGERN!


Det här var alltså den tjugosjätte och sista omgången i årets div 2 NS och BKV-bloggar tackar alla för en väl genomförd serie med massor av härliga och sorgliga minnen. Ber också om ursäkt för om det ibland skrivs lite störande för vissa motståndarlag men det är bara för stunden och jag har full respekt för alla lag och spelare. Glöm inte att detta är en blogg som drivs utanför föreningen och som har en hängiven fotbollsälskare som skribent.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akropolis IF - Syrianska IF  3-0
Serieledarna städar av syrianerna i sista rundan och stängde därmed säsongen med att bara ha förlorat en enda match på tjugosex omgångar (Aspudden 4/5). Så sjukt imponerande och jag hoppas verkligen att ni tar det ekonomiska beslutet och klättrar upp i ettan, för då skulle ju vår serie bli så mycket mer spännande haha. Grattis till seriesegern Akropolis!! Syrianska hamnar femma och är säkert besvikna med tanke på satsningen, snöpligt att till och med nykomlingen BKV snöt er på en plats. Stor stor cred dock till KL som skriver eminenta matchreferat och det oftast direkt efter matcherna.

1-0 A Rajamohan 20, 2-0 H Rashidi 85, 3-0 Y Bildama 93
Kort Akropolis: Z Sener
Kort Syrianska: ---
Publik: 189
Odds: 1,70


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BKV Norrtälje - Skiljebo SK  3-1
Nykomlingarna BKV avrundande en lysande säsong med vinst på hemmaplan mot ett tappert kämpande Skiljebo. SSK:s K Safari gjorde ett mål men det räckte inte för ensam vinst i skytteligan eftersom Häggen i Strömsberg fixade ett hat-trick. Andreas Lindström i BKV hade också kunnat gjort det idag men brände tyvärr den chansen men blir ändå matchens lirare med sina två grymt iskalla avslut. Vargarna imponerade men var lite bleka i första men levererade stort i andra och vinner matchen helt rättvist och landar på en hedrande fjärdeplats i serien. Och idag var alla tre målen hur vackra som helst, tack för i år killar!

1-0 A Lindström 29, 1-1 K Safari 34, 2-1 A Lindström 51, 3-1 E Skogh 84
Kort Norrtälje: E Skogh, S Bellander, A Bagger
Kort Skiljebo: C Cuevas, S Avdic
Publik: 100
Odds: 1,75

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IFK Aspudden - Värmdö IF  3-0
Aspudden gör en bra säsong och slutar i och med vinsten över ett blekt Värmdö (7:a) på en fin sjätteplats, bara två pinnar efter fyran BKV Norrtälje. Tre av fyra varnade i Aspudden drar på sig sina tredje gula för säsongen, och lär vara avstängda i match ett 2015, så också Palmén i Värmdö och den utvisade Bring Sunekvist.

1-0 D Poles 23, 2-0 I Birgersson 55, 3-0 A Hosseini 86
Kort Aspudden: Marcelo Oyarzo Paine, Cesar Antonio Galleguillos Neyth, Sammba Ousman Mbaroodi Sowe, J Söderstam..... skaffa kortare namn snälla haha.
Kort Värmdö: W Palmén (rött kort M Bring Sunekvist)
Publik: ---
Odds: 2,05


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlbergs BK - Gusk  0-2
Mellberg och Östlund fortsatte att leverera i sista matchen och gjorde tillsammans 26 mål i år, vilket är nästan precis hälften av hela lagets målskörd, 54 st. Gusk bärgade i och med segern hem en finfin andraplats och det är bara att gratulera trots att det tar emot. Gusk och jag är inte bästa kompisar men jag har full respekt för spelarna och laget så klart. Fin svit med bara två förluster men kanske lite för många oavgjorda för att kunna hota serievinnarna Akropolis, tio stycken. Karlberg tackar vi adjö till eftersom dom kommer att lira i trean, arton förluster är för mycket helt enkelt och jag säger fortfarande att alla kort har förstört er säsong, 53 gula och 5 röda är lika med 22 avstängningar.
Lycka till i div 3!

0-1 M Östlund 7, 0-2 M Mellberg 53
Kort Karlberg: S Silva
Kort Gusk: M Östlund
Publik: ---
Odds: 1,95


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sollentuna FF - Konyaspor KIK  8-1
Sollentuna krossade Konya i säsongens sista match och landade till slut på en tredjeplats i tabellen. Inte så mycket mer att säga om matchen tror jag förutom att Fabakay Sannah hängde hela fyra mål och det är ju verkligen värt ett omnämnande liksom. Konyaspor slutade nia i tabellen och avrundade det hela med ett rött kort, snyggt. Noterbart också att bortalaget kom med en enda avbytare haha.

1-0 D Gustafsson 12, 2-0 F Sanneh 20, 3-0 C Antonio 31, 4-0 A Sumba 41, 4-1 C Erkol 53, 5-1 F Sanneh 54, 6-1 F Sanneh 63, 7-1 K Ramsell str 68, 8-1 F Sanneh 70
Kort Sollentuna: ---
Kort Konyaspor: C Cesmeli (rött kort M Bangura)
Publik: ---
Odds: 1,55


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strömsbergs IF - Spårvägens FF  4-2
En match med en hel del små händelser som kan vara värt att berätta, till exempel att V Eriksson efter 18 matcher på bänken fick hoppa in i Strömsbergs mål och fick göra sina första nittio minuter. Att SIF lät Marcus Hägg lägga två straffar och därmed komma upp i delad skytteligaledning och att Spårvägen som vanligt kommer med seriens minsta bänk, tre pers idag vilket räckte precis. Lycka till i kvalspelet Strömsberg det grejar ni :)

1-0 M Hägg 6, 1-1 A Roka 34, 2-1 M Hägg 43, 2-2 A Nordqvist 56, 3-2 R Ali 77, 4-2 M Hägg 80
Kort Strömsberg: M Hägg
Kort Spårvägen: R Irestam, S Waak, M Sakey-Mensah, A Roka
Publik: 50
Odds: 1,65


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Västerås IK - Kvarnsvedens IK  1-3
Stora Västerås IK hade hela 33 betalade i sista omgången, kanske därför resultatet blev som det blev, en fet hemmaförlust efter det att Kvarnsveden kört över VIK på trettio minuter. Undrar om coachen var förbannad när han bytte ut två spelare i 46:e hehe. KIK räddade nytt kontrakt med några poängs marginal och jag förmodar att hemresan blev riktigt riktigt trevlig. Till och med för Emil Hjälte som på bara fyra minuter lyckades dra på sig två gula och blev utvisad. Västerås är en besvikelse och hamnar tia i serien med bara fem pinnar ner till kvalplatsen till trean, och det sjuka är att man besegrade BKV i bägge matcherna. Fotboll är bra konstig ibland.

0-1 P Hindrikes 10, 0-2 T Laham 14, 0-3 S Stenberg 30, 1-3 C Ekoka 84
Kort Västerås: P Fredriksson G Wissing
Kort Kvarnsveden: (rött kort E Hjälte)
Publik: 33
Odds: 3,15


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Totalt antal mål i omgången: 31 (1 mindre än i omg 25)
Totalt antal gula kort: 21 (1 mindre än i omg 25)
Totalt antal röda kort: 3 (3 mer än i omg 25)
Totalt antal åskådare: 372 (266 mindre än i omg 25)

Totalt i hela seriespelet:
Gjorda mål: 655
Gula kort: 554
Röda kort: 43
Åskådare: 23.447


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar