tisdag 28 juli 2015

GUSK-TORSK

BKV FÖLL TUNGT - GUSK TOG VIKTIGA POÄNG

Höstsäsongen började inte bra för BKV Norrtälje, tung förlust på hemmaplan mot gästande Gusk med 0-3. Jag kan sammanfatta det hela kort med att första halvtimmen hände inte mycket förutom sjutton långbollar var och ett trevande spel från båda sidor. Men sen ökade uppsala-gänget farten och efter ca 40 minuter så får dom en uselt dömd straff av en domare som omöjligt kan ha sett rätt. Men försök få en domare att ändra sitt beslut, han har ju aldrig fel. 0-1 och sen var det inväntan av paus-signalen i fem minuter.

Andra halvlek blev betydligt rivigare och innehöll en hel del närkamp där Gusk tog för sig rejält, lite larvigt dock att gnälla på domaren så fort man själv åkte på en tryckare. Men man spelade smart och höll undan från Vargarnas ideliga målförsök, och det var nära nära ett par tre gånger, mest farligt när Andreas Bellander kom in och tryckte på backlinjen gång på gång. Och som vanligt när ett lag pressar så gör dom andra mål, vilket också hände ikväll. Gusk vinner med 3-0, rättvist eller inte det får någon annan berätta. Kom igen nu BKV, snart match igen och då mot ett form-speedat Västerås, då kan ni ta revansch tycker jag. Tack för idag.

Bra på planen idag, Anton för sina kanonräddningar, Noi för sitt peppande och slitande och Wessberg som ständigt gör det mesta rätt. Andreas B också så klart som alltid är livsfarlig.

Ps. Har Gusk målvakt Sveriges långsammaste utsparkar, måste ha tagit en kvart av all speltid.