lördag 25 juli 2015

SERIESKRÄLLAR

(Foto William Holm, VLT)
TVÅ SERIEMATCHER - TVÅ SMÄLLAR

Idag startade omgång femton i serien och det slutade med för mig lite smått oväntade resultat. Serieledande Enskede IK föll tung borta mot Västerås IK med hela 4-1 och då hade hemmalaget gjort alla tre i första halvlek, grym start av Västerås efter uppehållet. Matchen innehöll även en straff för hemmalaget där man lugnt satte 1-0 och i andra halvlek så visades till råga på allt Enskedes kapten Dahl av planen. Tung tung förlust för EIK, och nu siktar Västerås IK på att vinna serien hehe... läs mer HÄR.

Men i och med att Skiljebo SK hemmabesegrade serietvåan Nacka FF med klara 3-1 så behåller Enskede ändå förstaplatsen medans Skiljebo gick förbi Nacka som nu hamnar på tredje plats. Det är otroligt tajt och imorgon går ju Sandvikens IF ut mot Avesta AIK, vinner dom där så är dom uppe på andraplatsen. Lite av ett getingbo där uppe i toppen nu. Kul! Tyvärr var det dock ganska tyst på hemsidorna i dessa två matcher, nöjdast var nog VIK som hade skrapat ihop ett referat HÄR.

Nu börjar man längta till tisdag och revanschen mot Gusk, två och ett halvt år sedan vi besegrade dom nu. En seger där och det ser ljust ut. Känn ingen press och jag menar det men... Ge ALLT vargar!!