lördag 13 februari 2016

BKV BESEGRADE DJURGÅRDEN

BKV STRAFFADE DJURGÅRDEN - SKÖN VINST

Jag var upp till konstgräset idag och hann se första halvleken mellan BKV Norrtälje och Djurgårdens U19. En ganska jämn tillställning där lagen delade på bollinnehavet, Djurgården imponerade inte men därmed inte sagt att dom var dåliga. Med cirka fem minuter kvar så sliter sig Andreas Bellander fri men fälls av målvakten och BKV får en klockren straff. Kapten Andreas gör inga misstag utan placerar enkelt in 1-0 vilket sen stod sig halvleken ut. Och mer än så kan jag tyvärr inte rapportera förutom att det inte blev några fler mål vilket betydde att BKV vann sin andra raka träningsmatch. Härligt grabbar, ni ser riktigt fräscha ut på planen tycker jag... Grattis till vinsten över Djurgården! (me like)

Dagens trupp: Anton, Oskar, Erik, Sebbe, Bagger, Jim, Jonte, Albin, Martin, Simon, Andreas B, Kim, Emil S, Emil F, Viktor.