söndag 11 september 2016

OMGÅNG 21, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 21 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.BKV Norrtälje - Kvarnsvedens IK   4-0
1-0 E Skogh 49, 2-0 A Bellander 58, 3-0 E Skogh 77, 4-0 E Skogh 80
Tänker osökt på en turbo-motor, man pressar ner gaspedalen i botten och det tar en sekund innan maskineriet reagerar (beroende på kostnad, cylindrar osv så klart). Men halvlek ett kontra två var verkligen så idag, BKV kom ut som ett nytt lag efter fyrtiofem minuter och bara kör över ett stackars Kvarnsveden som inte hade något att komma med. Norrtäljes skyttekung Emil Skogh passade på att göra sitt tredje hat-trick för säsongen och totalt sitt 22:a mål, killen är het som en kamin. Härligt också att Andreas Bellander fick göra mål igen, det senaste kom i början av maj, det måste kännas underbart för honom med tanke på så lång frånvaro. Kämpa kompis! BKV passerade nu Skiljebo och Kvarnsveden sjönk två placeringar ända ner till nedflyttnings-kvalplatsen, darra dalarna.
Odds: 1,45
Publik: 179


Boo FK - Skiljebo SK   
1-0 Okänd spelare 11, 1-1 C Klinton 75, 2-1 A Kücügöl 85
Det tog bara drygt tio minuter innan Boo:s okända spelare slog till och sen behöll man spelet fram till kvarten kvar när kvitteringen kom. Men man hade lite kvar att ge och med bara fem kvar så kliver Kücük fram och avgör det hela, tre sköna poäng gör att man kan börja blicka uppåt istället för neråt i tabellen. Skiljebo däremot som fick spela med en man mindre i 72 minuter hade inte förlorat på sju raka matcher men tappade nu dyrbar mark och kan nog glömma kvalplatsen till ettan med tanke på lagen framför. Boo passerade Gusk i tabellen.
Odds: 2,60
Publik: ?


Gusk - Håbo FF   0-2
0-1 J Hägg 5, 0-2 J Hägg 33
Formsvaga Gusk med fem raka förluster fortsätter att prestera uselt och nu torskade man t.o.m hemma mot ett Håbo som hade fem raka utan vinst förutom i senaste omgången när man vann mot tabell-jumbon Västerås. Idag föll Gusk en placering tack vare "Hägg-effekten", Håbos näst bästa målskytt agerade grymt och sänkte guskarna med två mål i första halvlek. Håbo bärgade finfina poäng medans Gusk helt plötsligt blev indragna i kvalstriden nedåt. Och till råga på alltså blev nu Aljaderi och Lindström avstängda i nästa runda, tungt värre med andra ord. Och läser man på Gusk hemsida så är det ord och inga visor, vinn eller åk ur.... UNT. Noterbart att Håbo är det ärligaste laget i serien medans Gusk är näst fulast, är det månne ett kännetecken på harmoni eller inte?
Odds: 3,25
Publik: ?


IK Franke - FC Gute   0-1
0-1 A Avric 12
Ett enda mål mot nästjumbon gjorde att Gute klättrade upp på kvalplatsen i och med att Karlberg "bara" kryssade mot serieledarna. Franke med åtta raka i våras utan vinst varvar numera vinster med förluster, jättesvåra att möta för många lag. Och här kom Gute undan lite med andan i halsen med ett tidigt ganska billigt mål gjort av Avric, det kommer att bli betydligt tuffare nästa helg när Sollentuna borta väntar.
Odds: 1,60
Publik: 123


Karlbergs BK - Sollentuna FK   1-1
1-0 M Gassama 53, 1-1 A Wiorek 68 
Tabell-tvåan Karlberg med en enda förlust på de tolv senaste matcherna mötte serieettan Sollentuna som var obesegrade på bortaplan Deras senaste förlust var mot Syrianska i maj om man nu bortser från svenska cupen matchen mot Allsvenska Östersund i förra veckan. Laget går som på räls, varför?? I den här matchen blev det som förväntat, tätt och hårt och att det hela sen slutade oavgjort var väl inte helt otippat. Gassama gjorde Karlbergs mål och han har nu "målat" i fem av sina sex matcher, imponerande. Men tyvärr för KBK så bytte Sollentunas in Axel Wiorek som gjorde säsongens första mål bara tre minuter senare och räddade en poäng åt laget, hjälte. Hemmalagets Sabetkar utvisad på övertid och Abohwo fick sitt tredje gula s dessa killar får vila nästa helg mot Kvarnsveden. Och Sollentuna får klara sig utan Nikopoulos mot Gute.
Odds: 3,75
Publik: 201


Sundbybergs IK - Syrianska IF   2-0
1-0 K Skarf Larsson 54, 2-0 K Skarf Larsson 89
Sundbyberg tog chansen mot ett förvirrat Syrianska och klättrade en placering i tabellen, sju raka utan vinst har följts upp av två vinster på de tre senaste och nu blev det alltså en fjärde, Sumpan är helt klart på gång. Syrianska är fortfarande ett mysterium och jag blir inte klok på hur man levererar eller inte, ett mer instabilt lag får man leta efter. Snyggt av Sundbybergs Kim att själv sänka motståndarna och därmed dubblade sina antal gjorde mål. Måste dock påpeka att Syrianska spöar Sundbyberg med 20-0 när det gäller hemsidor, om det nu kan vara till någon tröst.
Odds: 2,10
Publik: 100


Västerås IK - Värmdö IF
0-1 N Netteryd 44, 1-1 M Muqdisi 45, 1-2 L Christensen 48, 1-3 J-C Okou 59, 1-4 E Gustafsson 84, 2-4 C Snickars 88, 3-4 A Botvidsson 90
Västerås har bara tre vinster men samtliga har kommit på hemmaplan och det blev ingen fjärde mot Värmdö även om det hettade till i slutet. Två mål precis innan haltidsvila för vardera dag men i andra halvlek så tackade Värmdö för sig och smällde in tre raka varav ett på straff. Jumbo-gänget från Västerås vaknade dock till med två minuter kvar på match-uret och gör två snabba mål och Värmdö lår ha fått en rejäl torskfrossa där men red ut tiden och vinner helt rättvist  Värmdö som bara har  vunnit två matcher på de senaste elva omgångarna och förlorat fyra av de senaste fem på bortaplan behövde verkligen dessa poäng. För VIK ser det nattsvart ut.
Odds: 2,25
Publik: 50


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar