lördag 4 februari 2017

DIVISON 2 NORRA SVEALAND


DIVISION 2 NORRA SVEALAND - 2017

BKV:s serie är sedan länge satt på print men jag tänkte så sakteligen börja grotta i lagen lite. Det finns en hel del intressant att skriva om, sen är det väl kanske inte säkert att vi tycker och tänker likadant men det är väl bara lite skoj. Det är i alla fall en väldigt spännande säsong som väntar och jag är säkert inte ensam om att se fram emot den.

Örebro, Eskilstuna, Västerås, Stockholm, Uppsala, Borlänge, Gotland, Tierp... Sverige är fantastiskt och våra vargar kommer att få plöja igenom typ 190 mil vägar under kommande säsong, och Visby är fortfarande längst bort. Nästan synd att vi inte fick möta Kiruna och Ystad också. Tips till BKV, se till att det blir en typ "fest-resa" dit den 3/9 med fans och sponsorer, gör det till något roligt med buss, övernattning och fest oavsett resultat, inte nog med att det kommer att bli en viktig match det lär bli en garanterad bra match också. Bjud alla, det har ni råd med ;)

Hur långt är det?
BK Forward 25 mil
Eskilstuna City FK 18 mil
FC Gute 28 mil
Gamla Upsala SK 7 mil
Håbo FF 10 mil
IFK Aspudden-Tellus 7 mil
IFK Lidingö FK 7 mil
Karlbergs BK 7 mil
Karlslunds IF HFK 25 mil
Skiljebo SK 16 mil
Strömsbergs IF 12 mil
Sundbybergs IK 7 mil
Syrianska IF 16 mil

Återkommer om några dagar med "Silly Season", det finns en hel del intressanta nyförvärv och rykten. Vilka vinner serien tror ni, fundera så länge, omröstning kommer."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar