torsdag 23 februari 2017

ÖREBRO SK PÅ LÖRDAG

(Foto: ÖSK)
NY MATCH I SVENSKA CUPEN - NU ÖREBRO SK

På lördag smäller det igen, ny match i Svenska cupen och åter igen står ett allsvenskt lag som motståndare, Örebro SK. Förra helgens match mot BKV Häcken (0-4) är historia, nu är det nya friska tag som gäller och jag hoppas verkligen att BKV kan prestera en lika bra första halvlek som mot Häcken. Sen gäller det förstås att stå upp i andra som vanligt och det kommer att bli svårt, mycket svårt. Troligtvis saknas Bellander och då kommer Mellberg att bli lika ensam framåt som senast, förresten så hade även Micke känningar men kommer troligtvis att vara med på lördag ändå.

Örebro spelade oavgjort i första cup-matchen hemma mot Åtvidabergs FF och det efter att Nahir Besara satt en straff i första halvleks sista minut, men sedan släppte man sen in en kvittering i 90:e minuten efter mål av Samuel Holm. Tänk på det killar, det är oftast i inledningen eller slutskedet av varje halvlek det är störst risk/chans att sätta dit en boll.

Kommer ni ihåg augusti 2015 (om inte så läs mer HÄR), när vi förlorade mot just Örebro SK och trots att dom slog ut oss ur cupen då med klara 0-3 så hade BKV flera bud på mål och föll faktiskt lite surt den gången, så visst kan vi. Och vi har ju faktiskt spöat både Bajen och Giffarna här hemma ;)


BKV Norrtälje  vs  Örebro SK
Lördag 25/2
Avspark kl 14.00 


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar