lördag 15 september 2018

OAVGJORT MOT FC GUTE


BKV TAPPADE LEDNINGEN - MEN DET BLEV EN POÄNG


Tyvärr så tappade BKV Norrtälje en skön 2-0 ledning efter mål av Shirko Shhab och Filip Ärlebrant men laget fick i alla fall med sig en rättvis poäng. Och detta efter en mycket jämn match där lagen varvade chanserna mot varandra, så jag vet inte, det kanske var ett rättvist resultat trots allt även om det kändes som förlust efter slutsignalen. Extraplus idag till målvakten Andreas Carlsson.

Det är märkligt att BKV ligger där dom ligger när man ser dom kriga jämnt mot topplagen varannan helg, Gute tjugo poäng före i tabellen och Vasalund nästan fyrtio, och ändå är det nära nära att laget tar full-pottare. Nu har det blivit fem kryssmatcher på de senaste sju och det är ju så klart irriterande men samtidigt så är det ju en pinne hit och en pinne dit. Som tur var så förlorade Bollnäs igår så luckan nedåt i tabellen består, trist dock att Mora vann idag mot Strömsberg för det innebär ju att BKV har fyra poäng upp över strecket. Det kan bli stenhårt i kommande omgångar.

Dagens matcher
BKV Norrtälje - FC Gute  2-2
Täby FK - Sundbybergs IK  1-1
Karlbergs BK - Skiljebo SK  1-1
Strömsbergs IF - IFK Mora  0-2
IFK Lidingö - Vasalunds IF  1-3
Gusk - IFK Stocksund  2-1

Tyvärr så krånglade min kamera idag men jag frågade Timo om han kunde hjälpa mig med lite bilder. Och det kunde han. Tusen tack för bilderna!





























"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

1 kommentar:

  1. En gång till bliv det dåligt slut för BKV. Det var bra match men man kännde att BKV slutade spela bra efter 2-0 målet då klev Gute upp och gjorde 2 mål. Jag har en känsla att BKV vinner nästa match.

    SvaraRadera