lördag 22 september 2018

OAVJORT MOT SUNDBYBERG

BKV FORTSÄTTER KRYSSA - VINNER DOCK VIKTIG POÄNG

En vinst idag hade så klart suttit riktigt bra och BKV tog också ledningen i sista minuten i första halvlek genom en straff som Fredde Kayembe enkelt satte dit. Men i andra kvitterar Sumpan och reder ut det hela med en man mer på planen efter det att Simon Sellin fått ett rött kort för två varningar, och matchen slutar 1-1. Matchen i övrigt var inte mycket att skriva hem om, hafsigt spel och en massa kladdande med bollen, samt dussintals långbollar som for åt alla håll i den brutala blåsten. En smått tråkig match med andra ord. Synd att vinsten uteblev för tre pinnar här hade ju smakat mumma inför nästa helgs ödesmatch mot Mora borta. Bollnäs och Mora förlorade i alla fall vilket ju gynnar BKV, ett BKV som nu har sex kryss på de senaste åtta matcherna.