onsdag 12 december 2018

BKV:S TRÄNARDUO STANNAR

NYTT KONTRAKT KLART IDAG - OCH BLOGGEN APPLÅDERAR

Nu står det klart att suveräne Peter Hautalahti fortsätter träna BKV Norrtälje och det innebär att det blir totalt tionde säsongen för honom. Och med på resan fortsätter även lika suveräne Peter Johansson att följa med som assisterande tränare, och det för sjätte året i följd. Innan dess coachade Johansson också Utvecklingslaget och Pojkallsvenskan i fyra år så här pratar vi massor av år, kunskap och rutin. Det är i alla fall ett oerhört positivt besked för klubben och jag personligen hyllar deras beslut och önskar dom all lycka till 2019. Hoppas revanschlusten är stor efter förra årets tragiska "sista-minut" och att siktet är inställt på högre höjder, vi stöttar i vått och torrt.

Klubbchefen Tobias Lindström kommenterar det hela med:
- Det är jätteroligt, det måste jag säga. Jag vill verkligen poängtera hur viktigt det här är för oss. Det har hela tiden varit vårt mål att hitta en lösning. De har varit hos oss väldigt länge, men vi anser inte att vi behöver se oss om efter något annat. Vi är väldigt nöjda med vad de har åstadkommit och båda är rätt personer för att utveckla våra egna spelare. Det är ju inte så många spelare kvar i klubben som har varit med på hela resan, så det här känns viktigt, säger Lindström.
- De har varit med i både uppförs- och nedförsbacke och vet vad som krävs. Det känns ju otroligt bra och båda kan föreningen. Dessutom vet vi var vi har varandra och har en väldigt öppen dialog om allting.

Peter Hautalahti

 Peter Johansson


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar