tisdag 27 november 2018

DIVISION 3 2019


VI GJORDE DET 2013 - VI SKA GÖRA DET 2019

Senast BKV Norrtälje spelade i division 3 var 2013 så det var ett bra tag sedan. Och då vann laget det hela med nio poäng tillgodo på tabelltvåan IFK Aspudden, och BKV:s Andrés Thorleifsson vann skytteligan med hela tjugosju fullträffar. Truppen då var en av det tyngre på tvåtusentalet och livet på fotbollsplanen lekte, klubben fyllde åttio år och festerna duggade tätt. Nu hoppas jag verkligen på att 2019 ska bli lite detsamma, full satsning mot division 2 är ett måste i min värld och jag ser inga skäl till varför klubben och spelarna inte tänker i samma tankebanor. Vi glömmer förra årets elände och fokuserar redan här och nu på glädje, harmoni, sammanhållning och jävlaranamma. BKV ska upp igen!

Och sedan någon vecka tillbaka så är alltså seriesammanställningen för BKV Norrtälje klar inför säsongen 2019. Och här nedan kan ni se vilka motståndarna är och hur dom placerade sig i sina respektive serier under 2018. En liten titt på det hela summeras snabbt med att det definitivt inte finns några lag i kaliber med Vasalund, Gute, Skiljebo, Stocksund osv att möta. Jag kommer att analysera motståndet under december och återkommer med inlägg om det.

Fyra lag kommer upp från division 4 och det är, Brottby SK, IFK Uppsala, IFK Österåker och Värtans IK. Av motståndarna kommer alltså sju lag från Stockholm/Uppsalatrakterna, men sen blir det fyra "långresor" för det blir som vanligt tre lag från Västerås igen. Och så en liten sväng till Enköping på det, ja där har ni BKV:s förmodade resplaner inför nästa års seriespel.

Division 3 Norra Svealand 2019
BKV Norrtälje --- 13:e div 2
Brottby SK --- 1:a div 4
Fanna BK --- 3:a div 3
IFK Uppsala --- 2:a div 4
IFK Österåker  --- 1:a div 4
IK Franke --- 4:a div 3
Märsta IK --- 7:a div 3
Syrianska IF --- 5:a div 3
Vaksala SK --- 9:a div 3
Vallentuna BK --- 3:a div 3
Värtans IK --- 1:a div 4
Västerås IK --- 6:a div 3


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar