lördag 21 september 2019

BKV BESEGRADE BROTTBY


ÅRETS SISTA HEMMAMATCH - OCH BKV VANN ENKELT

Brottby hade inte mycket att hämta på Norrtälje IP idag, BKV vann relativt enkelt med hela 5-1. Men matchen i sig var otroligt hafsig, slarvig och en massa ge och ta åt alla håll och kanter, första kvarten var på korp-nivå faktiskt, från bägge håll. Brottby var dock numret för litet och man ligger ju på jumboplatsen i serien så det var väl knappast oväntat att BKV till slut skulle brotta ner dom. 3-1 i halvtid slutar så småningom med klara 5-1 efter nittio minuter. 1-0 Marcus Storäng 21, 1-1 Robert Berger 31, 2-1 Erik Sundkvist 31, 3-1 M Themrin 41, 4-1 E Freij 64, 5-1 Shakew Husein 71.

Bäst på plan idag var Stockholmstjejen Ulrica Löv som med full pondus dömde matchen, snabb, beslutsam och ändrade felaktiga domslut från sina kollegor på linjerna. Inte ofta jag (eller andra) brukar hylla en domare efter en match liksom, men idag är var hon värd en applåd.

Bloggen tackar grabbarna för hemmaspelet i år, 8 vinster, 2 oavgjorda och bara en enda förlust, och 28 mål. Det imponerar! Tusen tack för showen BKV Norrtälje, och lycka till i sista matchen mot Vallentuna nästa helg. Grattis till tredjeplatsen i år!


Dagens övriga resultat
Värtans IK - Fanna BK  1-3
IK Franke - Vaksala SK  5-0
IFK Österåker - IFK Uppsala  2-5
Märsta IK - Vallentuna BK  ?


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar