torsdag 10 september 2020

OMGÅNG SJU KLAR

TVÅ SÖNDAGSMATCHER - SPÅNGA VANN STORT

Dom två släpande matcherna spelades klart på söndagen och därmed blev omgång sju klar, nu återstår endast fem ynka matcher innan det hela är slut. Det känns väldigt lite i år.

Spånga smiskade upp bottengänget Syrianska från Västerås med hela 5-1 och dominerade som ni förstår matchen igenom. Faktum är att hemmalaget hade tre stolpträffar i första halvlek också, så förstår ni hur skotten haglade kring målvakten Ashley. I övrigt så kan det noteras att Engin Baran blev tvåmålsskytt och Syianska Philip Özer åkte på ett rött kort med kvarten kvar. Spånga upp till femteplatsen och Syrinska hjälplöst kvar på sistaplatsen, fortfarande vinstlösa i år.

Uppsala Kurd ledde två gånger om mot gästande IK Franke men det hela slutat lite snöpligt oavgjort eftersom gamle skyttekungen Appelfeldt kvitterade för Franke i den absolut sista minuten. I övrigt så satte UK:s Muktar Ahmed dit sin åttonde fullträff för i år och ligger nu ensam etta i skytteligan, och man luftade även nyförvärvet Gulal Kalaf (#100 från Vallentuna) sista fem minuterna.