lördag 11 september 2021

VINST ÖVER UPPSALA-KURD

TENNISSIFFROR - NÄR BKV KÖRDE ÖVER UPPSALA-KURD

BKV Norrtälje besegrade Uppsala-Kurd med hela 6-1 idag efter 2-0 i halvtid. 1-0 Hassan Taheri 9, 2-0 Carl Magnusson 30, 3-0 H Teheri 78, 4-0 Fredric Kayembe 79, 5-0 H Taheri 83, 5-1, 6-1 F Kayembe 89. Grattis till Hassan som ju tryckte in ett hat-trick idag, och faktum är att Fred var nära att göra ett också, men han gjorde ju ett mot Sumpan förra helgen, och två idag.

Det tog bara ett par minuter av matchen när Fred Kayembe nätade för BKV men domaren dömde för offside och det var nog rätt. Sen kontrade Uppsala och suveräne Andreas Carlsson räddade ett friläge. Efter nio minuter sätter i alla fall Hassan Taheri dit 1-0 och tjugo minuter senare dunkar Calle Magnusson in 2-0. En märklig första halvlek där man inte fattade riktigt vad motståndarna hade för taktik. Soloräder, några sidopass och sen en långboll. BKV kunde bara följa med och bevaka och hade faktiskt tre bortdömda offside-mål, varav det sista var mycket tveksamt, och en ribbträff av Hassan.

I andra så håller Uppsla-Kurd stången en i en halvtimme innan man brakar ihop fullständigt, orken fanns inte där. 3-0, 4-0, 5-0 rullar in och motståndarna satt nu psykiskt redan på bussen hem, men lyckas trots det få in en balja på ett slumpskott i slutet av matchen, synd för Andreas som inte fick behålla "nollan" efter en mycket bra insats. BKV saknade ett par viktiga defensiva pjäser idag men det märktes aldrig egentligen, kul att få se Jim Stahre i matchstället igen, det var inte igår. Tack för showen grabbar, det gjorde ni bra!